Ja verim v boha, ale ked sa nad tym zamyslim, tak mi to pride cele ako nezmysel, napriek tomu stale verim v boha >(ten smajlík s krčiacimi sa ramenami čo neviem jak sa robí)
Hmm moc nad tým nepremýšlam , aj tak sa to raz všetci dozvieme resp. ak nie je nič, tak nedozvieme , ale keby som sa už nutne mal prikoniť k nejakému náboženstvu, tak budhizmus mi pripadá najviac logický.
@ericca no mne je jedno kto ma aku energiu...ja nevravím že to neexistuje..možno aj ano. ale mňa tieto energie nikdy nezaujimali skôr tie minule životy.
ale však ok. niekto verí aj na to CHi či jak sa to vola...rozmiestnenie nabytku podla neviemčoho... tomu tiež neverím ale to je len moj nazor a nikoho neodsudzujem
nie som kresťan, vseobecne by sa dalo povedať že som ateista, ale ja mám vlastnú vieru a vlastné názory..a neznasam cirkev a kostoly a neviem co a tieto chujovinky.. ak nejaky boh je tak nemusime byt pokrsteny ani neviem co, nemusime mat birmovku, vidi nas takych aky sme a staci ze sme dobrým človekom.. a neznasam nabozenstva, vsetky dojedneho!
Teda túto západnú cirkev, aka rímokatolícku teda vážne nemám rada, keby som mohla okamžite konvertujem na greko, alebo protestanta, lebo rímokatolícka cirkev je najchorejší mafiánsky brloh pod šírym nebom.
"Nie je nutné odvolávať sa na Boha ako na toho, kto nastavil počiatočné podmienky na stvorenie vesmíru, ale ak to niekto urobí, potom by Boh musel jednať prostredníctvom fyzikálnych zákonov." Stephen Hawking.
gnostistický introspiritual s biokozmickým chápaním existencie ako takej v symbioze s jednotou (nazývanej Boh) ktorou je počiatok všetkého hmotného a nehmotného všetkej existenie a ilúzie všetkej pravdy a paralelnosti v tomto vesmíre s cielom nadobudnutia kozmického maxima a vytvorenia z riadeného chaosu dokonalý súčin týchto elementov nazývaný tiež Nebo.
Som jednoznacne ateista. Nemam nic proti veriacim ale nerozumiem ako mozu ludia v 21 storoci verit na rozne rozpravky a mysticke postavy ktorych existencia nie je zalozena na ziadnych faktoch. Nabozenstvo malo uz davno byt vecou minulosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
(Nerovná sa viera v honobenie materiálneho bohatstva, kým sa nejaký nadmerne vzdelaný tvor ozve.)
ale však ok. niekto verí aj na to CHi či jak sa to vola...rozmiestnenie nabytku podla neviemčoho... tomu tiež neverím ale to je len moj nazor a nikoho neodsudzujem
A toho s tým sexy pohľadom vieš?
a raz budem hinduista.
» en.wikipedia.org/wiki/Missionary...
@lawey neruhaj sa nasej cirqi!
Som ateista
ale nie mám teplotu to preto
som alergický na ľudí používajúcich túto výhovorku
vždy tam musí byť nejaký protiklad.. nemôže byť len "zlé"...