Zvláštne, že mňa sa nikdy na toto nepýtala, takže som ani neriešila možnosť takej možnosti .
Každopádne, držím palce, aby si spravila dobrú voľbu. Bez správnej farby čohosi, čo je trištvrtinu času skryté pred zrakmi okoložijúcich, naberá život len sťažka smer schopný nadobudnutia vnútornej spokojnosti.
Ja som už vyskúšala veľa možností od tyrkysove cez oranžu až po ružovu niekedy som mala dve farby na striedačku a raz každu gumičku inej farby záleží na tebe čo ti pojde ku tvári (ja mám rada nevýraznejšie farby)
mne vždy menila ked som bol na kontrole takže každý mesiac a dával som si čiernu,zelenú a modrú-každý mesiac inú neber si žltú! tá ti len urobí ako keby žlté zuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Každopádne, držím palce, aby si spravila dobrú voľbu. Bez správnej farby čohosi, čo je trištvrtinu času skryté pred zrakmi okoložijúcich, naberá život len sťažka smer schopný nadobudnutia vnútornej spokojnosti.
(ale poznala som jednu babu, čo mala červené gumičky a potom permanentne vyzerala, ako by krvácala, tak na to pozor
a! viem, ako sa zubárka natrápila, keď dávala priesvitné a nebolo to veľmi príjemné
(každopádne neviem, čo je na tomto také závažné, že potrebujem cudzích ľudí, aby mi poradili)