rôzne, ale všeobecne sú dobre dni tie, kedy sa cítim bezstarostne a nejak super príjemne - aj fyzicky, že len si ľahnem a len tak zakňučím jak mi je dobre
niekde v horách, doobedie sama,po tych horach pochodit trosku, večer so super ľuďmi nejaka zabava, kde by nikomu nechybal alkohol a iny omamnosti, sedeli by sme pri ohni, rozpravali sa, spievali ..
zobudila by ma do letneho dna vona kavy, ktoru by mi spravil frajko. dali by sme sex a potom spolocnu sprchu, ja by som si vypila studenu kavu a isli by sme autom niekam na vylet a kupat sa aj s nasim psikom. potom by sme sa vecer vratili. dali zase sprchu, objednali pizzuba lahli do perin. pustili si nejaky dobry film, dali dobry sex a zaspali.
Taketo bolo nase kazde leto, az na toho psika dopice, clovek by neveril ake tazke je zaobstarat si psika po akom tuzi citime sa ako par po 10 rokoch, ktoremu sa nedari otehotniet
ako? bez hladenia na tie aspekty? ... musel by som mať na účte viac ako dosť aby ma to netrápilo + byť s milovanou osobou ...
vlastne by osm tie peniaze ani nepotreboval a nemyslel by som pri nej na to ... ale to je nemyslitelné, v takej podobe v akej mám perfektný deň v hlave zrealizovaný v takej podobe nie je fyzikálne a pravdepodobnostne možný možný žial v realite ... ale v každom prípade obsahuje tú osobu
10:00 budicek
10:00 -10:20 hned vyfajcenie na dobre rano
10:30-11,00- anglicke ranajky,sladke, slane, atd..vsetko mozne plus par poharikov sampanskeho
11:30-12:30- ist si zasportovat
13:00 - obedne vyfajcenie od pekneho dievcatka, popritom fajcenie cigary a popijanie whiskey
14:00 obed-sushi-do prasknutia
15:00 prechadzka po lese
16:00 do baru ist s rozumnymi ludmi sa stretnut a rozpravat sa o sporte
17:30-18:30 komplet sex, vela roznych poloh a roznych otvorov pekneho dievcatka prestriedat ( sorry vlastne dnesnka je cool byt buzerant ne? , co uz som straromodny ze som heteto (( )
Doslova jej spravit niekolko mozog zahmlievacich orgazmov.
19:00 top listky top miesta real madrid-barcelona, behom zapasu vypit niekolko heinekenov
21:00 stretnutie sa a fotenie, rozpravanie sa s C.Ronaldom
21:30 ist na striptiz
22:00 zafajcit si kusocek panensky cisteho heroinu
22:30 vyfajcenie vo vyrivke od najkrajsej stripterky
23:00 prichod domov
23:15 len meditacia a premyslanie pod super sedativnym vplyvom heroinu, pocit akejdi nirvany, popritom pocuvam guns n roses alebo nirvanu
1:00 zaspat
Veľmi skoro ráno vstať a ísť na prechádzku do lesa na nejaké pekné miesto a pozerať sa ako vychádza slnko a všetko sa zobúdza . Potom ísť wellness - masáž celého tela , sauna, manikúra , pedikúra , vlasové ošetrenie a mnoho iných kozmetických procedúr. Večer prísť na izbu , kde ma bude čakať nejaká zdravá chutná večera + vychladený 100%-ný pomarančový džús + čaj ...ísť spať do veľkej pohodlnej postele s xy vankúšmi a paplónmi , ktoré budú mať studené obliečky ....dať si masku na spanie a prespať pol dňa
ak by to mal byt moj vysnivany perfektny den, tak:
zobudit sa tak okolo 6 rano, ist na chvilu na balkon/terasu a poriadne sa nadychat cerstveho ranneho vzduchu, spravit si cafe au lait, zapecene bagetky, odist do prace, cely den sa stretavat s pacientmi, spravit par terapii, po praci sa zastavit v obchode, nakupit suroviny, spravit chutnu veceru, studovat/citat nejake publikacie/venovat sa vlastnemu vyskumu. to by sa mi veru pacilo a ak by som mal aj zenu, tak by to bol mozno este idealnejsi den.
Zobudiť sa pri milovanej osobe, pomaličky sa pomaznat, spraviť si spoločné raňajky, kávičku, cigaretku, poprechádzať sa s našim imaginárnym havkom ktorého nám majiteľka nedovolila.. Ísť si zajazdiť na koni do prírody, na dobrý obedik, vylehnit sa na trávu, opekat si a dlho sa rozprávať pri hviezdach a tulit sa k sebe ^.^
ranné prebudenie sa vedľa mojej (imaginárnej) polovičky (kľudne aj tej, čo tu mám na profilovke). maznanie sa a leňošenie. už len ten samotný pocit, že dnes nie je nič čo musím spraviť by bol perfektný ísť na Island, zažiť koncert Sigur Rós, pozrieť si Niagarské vodopády, pomôcť aspoň ejdnému človeku (či už psychicky alebo finančne), stretnúť sa s GRRM a vypýtať si autogram (a vynadať mu kedy konečne mieni dopísať ASOFAF), zahrať si na Stradivárkach a večer si ľahnúť s pocitom, že som spravil niečo pre svoj život.
ok a teraz väžne, pivo, pizza a žena a deň by bol hneď krajší
@bullet1302 už som chcel napísať že niekoho napadlo spraviť aj niečo nesebecké ako napr. pomôcť človeku ... ale ten záver si dodrbal ... ja by som k tomu pridal ešte cigáro
som divna ale chcela by som letiet do vesmiru. vazne, na pra hodin. a vecer sa vratit, do chalupky na alijaske s vyhladom na kopceky, snehova chumelenica okolo a ja by som do vecera sedela s kakavkom pred kozubom a citala fajnu knizku. tak
Rano vstanem, zajdem do utulnej kaviarnicky pri mori, dam si kavu, zakusok a precitam noviny. Potom by som trávil čas na pláži (citanie knihy/hudba/plávanie/opalovanie) na obed by som sa fajne najedol a večer prechádzka po ulici, potom by som zasiel do nejakého podniku a nasiel by so voju spriaznenu dusu
- Ráno vstať v krásnom hoteli v Amsterdame.
- Dať si výdatnú sprchu v obrovskom krásnom sprchovom kúte s mojou láskou + krásny sex.
- Úžasné raňajky niekde v malom bistre.
- Prechádzka po múzeách, uličkách.
- Výdatný obed - ideálne sushi alebo nejaké dobré cestoviny.
- Poobede, chvíľku lenošenie v hoteli opäť, kaviareň.
- Neskôr poobede tráva z najlepšieho coffe shopu v Amsterdame. Ideálne aby super zašlapala.
- Dať si 4 Heinekeny, ísť do mekáča zahnať trávový hlad.
- Večer ísť do nejakého baru tancovať, alebo zažiť niečo nové, napríklad píp šou.
- Poprechádzať sa po red light uličke a obdivovať štetky.
- Ísť do hotela, dať kvalitný sex a sladko v objatí zaspať s novým plyšákov v ruke. (MILUJEM PLYŠÁKOV!)
vonku je 25 stupňov, potutúliť sa s frajerom, zjesť veľký ovocný šalát, nakopať rite v práci, poobede ísť do parku s priateľmi, zasa nakopať rite, ísť si zabehať s frajerom, zjesť ďaľší veľký šalát, zas práca, potutúliť sa, ísť spať, a ďaľší deň zopakovať
Ak si predstavím perfektný deň, tak nikdy nemyslím na peniaze... totiž perfektný deň pre mňa znamená deň, ktorý je slnkom nabitý, keď som najviac sám so sebou spokojný a keď vydržím ostať so sebou vyrovnaný a keď mám pocit istej sebarealizácie. Plus ľudia k tomu...
Zobudím sa...........
...............
................
Lognem sa na birdz a všetko tu funguje. Admin nie je ten, ktorého meno sa nevyslovuje a viem sa s ním rýchlo spojiť.....a tak......
.............................
.................................
@yoss Presne tak,na ten deň sa teším už posledného v mesiaci,čiže na tuto vyplatu som sa tešila už posledného apríla a stále nechodí,nechodí...čo s nou,je mi bieeeeedne.
Stráviť ho celý na birdzi, omylom tu zverejniť svoje holé fotky a na jeho konci sa v depresiách z toho že som celý deň zasa nič užitočné nespravil zabiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Bolo by v nom slnko, cerstvy vzduch, kava, sushi a vecer nejaky wellness. A sex :happy:
Brutalne potrebujem uz uplne vypnut a mat oddych, relax, leharo.
nepotrebujem k tomu veľa.
Joj! taketo bolo nase kazde leto
Taketo bolo nase kazde leto, az na toho psika dopice, clovek by neveril ake tazke je zaobstarat si psika po akom tuzi citime sa ako par po 10 rokoch, ktoremu sa nedari otehotniet
vlastne by osm tie peniaze ani nepotreboval a nemyslel by som pri nej na to ... ale to je nemyslitelné, v takej podobe v akej mám perfektný deň v hlave zrealizovaný v takej podobe nie je fyzikálne a pravdepodobnostne možný možný žial v realite ... ale v každom prípade obsahuje tú osobu
10:00 -10:20 hned vyfajcenie na dobre rano
10:30-11,00- anglicke ranajky,sladke, slane, atd..vsetko mozne plus par poharikov sampanskeho
11:30-12:30- ist si zasportovat
13:00 - obedne vyfajcenie od pekneho dievcatka, popritom fajcenie cigary a popijanie whiskey
14:00 obed-sushi-do prasknutia
15:00 prechadzka po lese
16:00 do baru ist s rozumnymi ludmi sa stretnut a rozpravat sa o sporte
17:30-18:30 komplet sex, vela roznych poloh a roznych otvorov pekneho dievcatka prestriedat ( sorry vlastne dnesnka je cool byt buzerant ne? , co uz som straromodny ze som heteto (( )
Doslova jej spravit niekolko mozog zahmlievacich orgazmov.
19:00 top listky top miesta real madrid-barcelona, behom zapasu vypit niekolko heinekenov
21:00 stretnutie sa a fotenie, rozpravanie sa s C.Ronaldom
21:30 ist na striptiz
22:00 zafajcit si kusocek panensky cisteho heroinu
22:30 vyfajcenie vo vyrivke od najkrajsej stripterky
23:00 prichod domov
23:15 len meditacia a premyslanie pod super sedativnym vplyvom heroinu, pocit akejdi nirvany, popritom pocuvam guns n roses alebo nirvanu
1:00 zaspat
» www.drnespor.eu/MR4.mp3...
Vyskusaj (te)
zobudit sa tak okolo 6 rano, ist na chvilu na balkon/terasu a poriadne sa nadychat cerstveho ranneho vzduchu, spravit si cafe au lait, zapecene bagetky, odist do prace, cely den sa stretavat s pacientmi, spravit par terapii, po praci sa zastavit v obchode, nakupit suroviny, spravit chutnu veceru, studovat/citat nejake publikacie/venovat sa vlastnemu vyskumu. to by sa mi veru pacilo a ak by som mal aj zenu, tak by to bol mozno este idealnejsi den.
ok a teraz väžne, pivo, pizza a žena a deň by bol hneď krajší
- Dať si výdatnú sprchu v obrovskom krásnom sprchovom kúte s mojou láskou + krásny sex.
- Úžasné raňajky niekde v malom bistre.
- Prechádzka po múzeách, uličkách.
- Výdatný obed - ideálne sushi alebo nejaké dobré cestoviny.
- Poobede, chvíľku lenošenie v hoteli opäť, kaviareň.
- Neskôr poobede tráva z najlepšieho coffe shopu v Amsterdame. Ideálne aby super zašlapala.
- Dať si 4 Heinekeny, ísť do mekáča zahnať trávový hlad.
- Večer ísť do nejakého baru tancovať, alebo zažiť niečo nové, napríklad píp šou.
- Poprechádzať sa po red light uličke a obdivovať štetky.
- Ísť do hotela, dať kvalitný sex a sladko v objatí zaspať s novým plyšákov v ruke. (MILUJEM PLYŠÁKOV!)
dnešný deň bol napr. taký..
...............
................
Lognem sa na birdz a všetko tu funguje. Admin nie je ten, ktorého meno sa nevyslovuje a viem sa s ním rýchlo spojiť.....a tak......
.............................
.................................
Chlapci zoberte. Ma do svojej bandy!!!
Budeme tu zlaty triumvirat!!
mal všetko.
ale to neznamena že by som ho chcela mať často.
nedokonalosti je ono