Isteže. Henry, Frank, Fred, Tom, Diego, Marcus, Ondrej, Juraj, Vladislav, Jaroslav, Gabriela, Martina, Michaela, Elisabeth, Antónia, Nataly... Je ich dosť, čo sa mi páčia a aké by som chcel svojim deťom dať A kedže som zároveň hrdý Slovák, hrdý na naše tradície a mená a na svojich predkov (s ich menami), ale zároveň považujem tie naše mená za trochu obohraté a nudné, a páčia sa mi aj tie zahraničné, a zároveň viem, že taký Diego u nás môže asociovať všeličo, kľudne by som svojim deťom rád dal dve mená, slovenské a zahraničné. Ale to samozrejme bude záležať aj na mojej budúcej partnerke...
@obsession prosim ta, to by som musel minimalne lobotomiu podstupit, aby som to povazoval za dobry napad. 10 rokov zivota mas komplet na supu v pici. zvysok depends. v najlepsom moznom pripade sa toho po 20 rokoch zbavis s tym, ze z toho nemas absolutne vobec nic. v tom horsom je tvoje decko kokot a ty nielen zabijes x rokov svojho zivota, ale este musis zit s vedomim, co si sposobil svetu. ako sa asi citia rozumni rodicia kotlebovolicov. to je skratka extremne zle rozhodnutie po kazdej jednej stranke. a keby pud rozmnozit sa nebol u vacsiny ludi x-krat silnejsi ako zdravy rozum, tak by sme boli davno vymreli.
@obsession neviem, ci su, nezaujima ma to. keby ma nemali, neprotestoval by som. lebo by som tu nebol. mat decko je rozhodnutie kazdeho rodica a je len a jedine jeho starost, ci je s nim spokojny alebo nie.
@notme podla mna kotlebovolic nemoze vzist z rozumnych rodicov, jedine ak by utrpel nejaku silnu traumu a kotlebovolicstvo je dosledok.
ale inak nas syncek sa vola jonatan a keby sme mali dievca, tak by bola lenka. ale paci sa mi aj kopec inych mien (hlavne pre dievcata), no dalsie dieta uz urcite nechcem, takze smolka
@kakofonicka v kotlebovskej skupine som videl post matky s dcérou (obe kotlebovolicky) a babky, ktorá sa netvarila veselo. A popis bol niečo na štýl, že babke sa nepáči, že ony dve volia lsns. Stať sa môže kadečo. Predstav si, že si na smrteľnej posteli povieš, že máš na svedomí 2 generácie kotlebovolicov.
@notme ok
Je pravda, ze za to ci prideme na svet, nemozeme.
Tak ako nemozeme ani za to ...ake meno dostaneme.
No ked uz mame tento nas
"biedny "zivot ,mali by sme ho vyuzit tak aby sme boli happy,ci sa uz rozhodneme pre potomkov ale o nie.
Poznam par ludi ..co nechcu deti.A su to super ludia. Takze ti rozumiem. Thanks to Slobodna vola
Nechcem deti, ak by som nejaké mala, bola by to zrejme Nokia3310, keďže prežila všetky preventívne opatrenia
Ale ak by mi nebodaj preplo a chcela by som dieťa, tak dievča by bolo Zuna. Bez diskusie, nemala by som dieťa s niekým, kto by nesúhlasil so Zunou, lebo to by znamenalo, že sú medzi nami závažné názorové rozdiely
Ja som nad tym rozmyslala vzdy ked tu bolo take forum a pod. ale este stale som na to neprisla @torpedo08 jee to je skoro ako moje stena Arinka co sa mi prisnilo
@willbebetter Presne toto mám problém, môj frajer so všetkými mojimi vybranými súhlasí ale s Tadeášom nie A vôbec ale vôbec sa mu nepáči a ja sa s tým neviem zmieriť, lebo to sa mi páči najviac zo všetkých mužských mien
@tomias jeej, Klára, málo ľudí má rado to meno, ja som sa tak mala volať, ale nakoniec to zmenili pre našu mačku, a rozmýšľam aj nad týmto menom pre dcéru. @sadistrom nepoznám tú kapelu, ale keď prídem domov, tak si pozriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Ulrike
Na stopro
(Nie, nechystám sa mať deti, nebojte sa.)
a dievčenské Barbara, Tamara sa mi páčia.
Joo verim ti...ale len na teraz
Tadeáš, Damián, Eliott
Tvoj nazor.
Takze tvoji rodicia su happy ze ta maju ?
ale inak nas syncek sa vola jonatan a keby sme mali dievca, tak by bola lenka. ale paci sa mi aj kopec inych mien (hlavne pre dievcata), no dalsie dieta uz urcite nechcem, takze smolka
Je pravda, ze za to ci prideme na svet, nemozeme.
Tak ako nemozeme ani za to ...ake meno dostaneme.
No ked uz mame tento nas
"biedny "zivot ,mali by sme ho vyuzit tak aby sme boli happy,ci sa uz rozhodneme pre potomkov ale o nie.
Poznam par ludi ..co nechcu deti.A su to super ludia. Takze ti rozumiem. Thanks to Slobodna vola
Ženské ešte nemám lebo prvé dieťa bude syn.
Ale ak by mi nebodaj preplo a chcela by som dieťa, tak dievča by bolo Zuna. Bez diskusie, nemala by som dieťa s niekým, kto by nesúhlasil so Zunou, lebo to by znamenalo, že sú medzi nami závažné názorové rozdiely
Kristina, Nela
Pruser bude ked s nimi chlap nebude suhlasit lebo ja neustupim.
@torpedo08 jee to je skoro ako moje stena Arinka co sa mi prisnilo
Chlapec: ehm, frajka chxe sebastiana... Ja som proti takym menam co koncia na -ian , chlapi nemaju pekne mena
@sadistrom nepoznám tú kapelu, ale keď prídem domov, tak si pozriem
Mne sa páčia Matilda
Margaréta
... a ak vydržím so súčasnou láskou až donekonečna, chlapec bude Jozef, nech sa nepretrhne generačná šnúra