hmm.. tak kebyže mi to povie niekto cudzí.. asi by som mu najskôr neverila, ak by nemal dáky dôkaz.. a ak by mal.. tak.. ja neviem.. chcela by som spoznať svojich pravých rodičov...
sestra kedysi každému rozprávala že som adoptovaná.. A taktiež že som bola v ústave pre bláznov... ktomu ešte môj prihlúply výraz a všetci uverili ....
Niako, ved je to jedno . . . hlavne, ze som mal nejake to detstvo, lepsie ako v domove. Alebo dokonca ako hole ciganske decko na sidlisku na kope odpadkov, kradnuce, alebo pojedajuce dazdovky :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hmm.. tak kebyže mi to povie niekto cudzí.. asi by som mu najskôr neverila, ak by nemal dáky dôkaz.. a ak by mal.. tak.. ja neviem.. chcela by som spoznať svojich pravých rodičov...
spytala by som sa rodicov, aj ked by som pravdepodobne uverila lebo po rodicoch nemam ani farbu vlasov, ani farbu oci, ani klavitu zraku, etc..
Ale to nehrozi, som presna kopia svojho fotra...... len nie som taka svina