ako by sme riesili čo? terorizmus je príliš široký pojem. Ako zastavit teroristické utoky? No tu je pre mna dilema medzi potláčaním práv a bezpečnostou osoby. Ked sa chce dosiahnuť nejaká ochrana spoločnosti pred utokmi, su potrebné isté opatrenia, ALE tieto opatrenia možu narušat základné práva človeka?...čiže...zdá sa mi to ako jeden neriešiteľný kruh.
Ziadne verejne mucenie, to by ich len povzbudilo parchantov.
Zatknut a strcit pekne za mreze tak ze uz odtial nevyjdu a nebudu moct ujst - cize nejaky pekny ostrov daleko od civilizacie, zriadit bezletovu zonu atd
Nuz a co sa bude diat vnutri, radsej nechcem vediet Ale rozhodne by som tam nasadil Egyptanov, ti z nioch vytiahnu vsetko...
Darmo je to porusenie prav, nitko ich nenutil zabojat stovky ludi, samy sa rozhodli, tak nech trpia. A kedze na nich neplatia ziadne tie dohovory tak je to vsetko OK (podla mna).
Na to treba silny stat, ale treba aj zabezpecit mier medzi vsetkymi narodmi, myslim si vsak, ze musi prist ako zaklad zmena spolocensko-ekonomickeho systemu.
Terorizmus nie je možné zastaviť, pokiaľ sa budú rodiť stále nový teroristi, tz. deti , ktoré sú v týchto štátoch k terorizmu(a svojej viere) vedené od útleho detstva.(ostatne ako u nás deti ku kresťanstvu a iným sektám)
Potrebná je hlavné spoločenská náprava.
Od vtedy, ako existuje viac ako jeden jediný boh s dogmou(aboslútnou pravdou), odvtedy existujú vojny a vraždenie v jeho mene.
Treba odstrániť ideológiu, či politickú alebo náboženskú.
Terorizmus nie je to nič iné,ako vraždenie.Ibaže terorista zabije viac ľudí naraz,je to teda viac násobný vrah s úmyslom zabyť čo najviac ľudí.Všetky prípady,alebo aspom väčšina prípadov ktoré som počul,samozrejme ohladom terorizmu,boli o teroristoch ktorý sa zabili na mieste činu,čiže kamikadze alebo ako to mám nazvať.
Uvedomte si že vráždy a násilie je všade na svete.Nepretržite!Aj teraz keď toto čítate,určite niekto stlačil spúšť pri niekoho hlave.A nie jeden!Stále!Rozumiete čo tým chcem povedať?Proste,keď zomrie jednotlivec,nikoho to nezaújima,ale keď zorie 10-20 ľudí,tak sú zrazu všetci nameko.A pritom ak by som spočital vraždy jednotlivcov,určite by to prevíšilo počet zabitých pri teroristickom útoku.Mne je to strááášne lúto že sa také niečo deje,ale s tým sa pravdepodobne nič nedá robiť.Tak isto ako s vrahmy,ktorý neustále behajú po tom to svete.
To je dané výchovou,nie psychikou.Keď teroristovy povieš,že to čo urobil je nesprávne,podľa mňa by to nepochopil,lebo je tak od malička vychovávaný a zvyčajne to robia pre svojho boha.Nevyrieši to ani USA.
Neviem,možno sa v niečom mýlim,ale ja to vydím jedine v tej výchové a výchovú nikto nezmení.
A čo sa týka otázky,neviem ako by som to riešil,tresty určite nepomôžu.Jedine véééľka prevencia.Neviem ako,niesom politik ani nič podobné.
Terorizmus väcsina teroristov je neaka ta forma partyzanov alebo domobrany .... a ten zvysok tak ti su uz velmi a velmi pod vplivom drog a odpaluju sa za svoje božstva ......prvu skupinu riesit asi tak aby sa im ine staty neplietli do politiky pokial by ich neohrozovali a pomoct neako humanitarne a tu druhu skupinu tak to uz je drogovy problem ....ale tak realnejsie ked to zoberieme inac ako silou to asi nepôjde ....
to je taká otázka, ako keby som sa pytala päťročného dieťaťa, že ako by vyriešilo blížiaci sa rozvod jeho rodičov...ale nevadí, tak teda osobne nie som kompetentá rozoberať niečo také, aj keby sa už terorizmus týkal nášho Slovenska, mohla by som len meniť tých ludí, čo majú hlavnú moc v rukách riešiť teror, a to sú väčšinou milovaní politici, alebo možno by som našla v sebe nejaké mocenské ambície a z biedy vyletela na rebríček drastickými spôsobmi ...chcem tým len povedať, že my by sme boli tí poslední, čo by mali slovo, vždy je to tak, súboj politikov, moc, peniaze, čo my hráme v tejto hre? sme iba záves, ktorým sa oni kryjú...skoro som sa pozvracaqla, keď som videla fotku, čo vyhrala súťaž, že vraj najpôsobivejšia, hmpf, americky unavený vojak, och pane bože, dávno mi tak špatne nebolo, ako keď som videla tú skutočne trápnu fotku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Zatknut a strcit pekne za mreze tak ze uz odtial nevyjdu a nebudu moct ujst - cize nejaky pekny ostrov daleko od civilizacie, zriadit bezletovu zonu atd
Nuz a co sa bude diat vnutri, radsej nechcem vediet Ale rozhodne by som tam nasadil Egyptanov, ti z nioch vytiahnu vsetko...
Darmo je to porusenie prav, nitko ich nenutil zabojat stovky ludi, samy sa rozhodli, tak nech trpia. A kedze na nich neplatia ziadne tie dohovory tak je to vsetko OK (podla mna).
Potrebná je hlavné spoločenská náprava.
Od vtedy, ako existuje viac ako jeden jediný boh s dogmou(aboslútnou pravdou), odvtedy existujú vojny a vraždenie v jeho mene.
Treba odstrániť ideológiu, či politickú alebo náboženskú.
Uvedomte si že vráždy a násilie je všade na svete.Nepretržite!Aj teraz keď toto čítate,určite niekto stlačil spúšť pri niekoho hlave.A nie jeden!Stále!Rozumiete čo tým chcem povedať?Proste,keď zomrie jednotlivec,nikoho to nezaújima,ale keď zorie 10-20 ľudí,tak sú zrazu všetci nameko.A pritom ak by som spočital vraždy jednotlivcov,určite by to prevíšilo počet zabitých pri teroristickom útoku.Mne je to strááášne lúto že sa také niečo deje,ale s tým sa pravdepodobne nič nedá robiť.Tak isto ako s vrahmy,ktorý neustále behajú po tom to svete.
To je dané výchovou,nie psychikou.Keď teroristovy povieš,že to čo urobil je nesprávne,podľa mňa by to nepochopil,lebo je tak od malička vychovávaný a zvyčajne to robia pre svojho boha.Nevyrieši to ani USA.
Neviem,možno sa v niečom mýlim,ale ja to vydím jedine v tej výchové a výchovú nikto nezmení.
A čo sa týka otázky,neviem ako by som to riešil,tresty určite nepomôžu.Jedine véééľka prevencia.Neviem ako,niesom politik ani nič podobné.
Takže,neviem...