a tak ked som bola mensia chcela som sa volat Ashley ale postupom casu som si na svoje meno zvykla hoci aj tak nemam rada ked mi hovori a Misa alebo Miska .. vlastne mne sa nepaci takmer ziadna skomolenina mojho mena ale kamoska ma vola mimi a paci sa mi ked mi hovoria Michell abo Michellka tusim si vymyslim novu identitu na strednej .. neznasam pismeno š takze Miši bude Mia
to sa tu kazdy treti clovek vola Petra? hh, aj ja som
doteraz sa mi velmi nepacilo, ale uz som sa s tym zmierila. inac som sa mala volat Paulina, takze som rada, ze sa nakoniec moji rodicia rozhodli pomenovat ma Petra
Ja sa volam Filip a neviem si predstavit, ze by som sa volal inak, aj ked v mladosti som tusim chcel byt Michal.
Btw. ked sme sa na Pohode predstavovali s jednym dievcatom, tak nez som sa stihol vyjadrit, tak povedala: "Ty sa volas Filip, ze? Vyzeras uplne ako niekto, kto sa vola Filip!" Sranda, nie?
Ja mam originalne meno , nevolam sa jozko, matko , janko, misko, tomas, martin, jakub- jednoducho malo ludi s takym menom najst ake mam ja , dokonca ma spominaju aj v biblii , v starom zakone- v tom odpade, ahoj
ja som Ľubomíra a chcela by som sa volať Karin, Laura, Pandora, hm co ja viem a nieco take no neviem ale ked by som mala byt uz lubka tak urcite nie lubomria ale radsej lubica alebo luboslava..alebo Nela, hm fajn
ja by som si nikdy nezmenila moje meno...keby bolo bezne tak by ma netrapilo a keby bolo nejake zvlastne alebo ine tak by som sa naucila mat ho rada...prababka urputne bojovala za to aby som sa volala Skolastika...ale tak...
Ja som bosorka a chcela by som byt Nela, Nina, Ema, Ivana, Lenka...a strasne sa mi paci Lara, ale neviem si to celkom dobre predstavit...nuz, moje decko bude trosku trepet ..a z chlapcenskych Filip, Bruno, Hugo, Marek, Martin, Matej
effie by som chcela byt ale som rada aj za Romanu, je to po tatkovi a od istej doby som rada, ze sa po nom volam (aj ked som v ranom detstve mame furt vycitala, ze ma tak pomenovala iba v zachvate zamilovanosti k mojmu fotrikovi... co je koniec koncov pravda)Keby som bola chalan, tak som zevraj Dominik (asi zasa neaky predok)ale mne sa paci Jakub.A sranda,ze uz to tu ktosi pisal, ale aj mne povedali, ze som typicka Miska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Jak by ste sa chceli volat, keby ste boli opacneho pohlavia..?
a paci sa mi
doteraz sa mi velmi nepacilo, ale uz som sa s tym zmierila. inac som sa mala volat Paulina, takze som rada, ze sa nakoniec moji rodicia rozhodli pomenovat ma Petra
Paci sa mi vsak meno Dereck. Ako na Slovensku, by to asi znelo dost divne, ale keby som napriklad zil v USA, tak by som to celkom bral
Btw. ked sme sa na Pohode predstavovali s jednym dievcatom, tak nez som sa stihol vyjadrit, tak povedala: "Ty sa volas Filip, ze? Vyzeras uplne ako niekto, kto sa vola Filip!" Sranda, nie?