Ako by ste vyuzili peniaze zo sportky? povedzme takych 80 milionov kebyze vyhrate :)
Beham tu forumoch a blogoch a tak ma napadlo o com by som ja zalozil forum alebo blog a kedze toto sa do blogu nehodi, tak pisem sem . Strasne tuzim vyhrat tych 80 melonov, co je teraz v sportke (ved kto nie ), ale zaujimalo by ma, ako by tie peniaze
Nuz jasne, ze cast rodicom na zaplatenie hypoteky, potom na poistky + nejako luxusna dovolenka. Tiez "par korun" segre. Pak by som si kupil ja osobne vytunil auticko, kupil katanu (poriadnu, ziadny fake), tiez vystroj a vyzbroj na airsoft. Potom s kamaratmi by som dal nejaku poriadnu zurku Zvysok do nejakych akcii na burze a do banky Uf a je po 80 melonoch
zabezpečila by som si život... poplatila by som vsetky splatky a take veci, kt. maju nasi... a už v tomto skorom veku by som zvysok investovala do nehnutelnosti, do jednej by sme sa prestahovali a potom, ked vyjdem strednu, by som mala na nejaku vysku, a ked vyjdem z vysky budem mať este viac, než som vložila, čiže možno aj štvrť mld... a zabezpečila by som si rodinu a kupila velkeho papucha a pittbulla a zabezpečila všetko tak, aby nikto nevedel, že som taka lowata, nie že si to nechavam pre seba, ale tak ludia su niekedy hnusni... a este by som založila charitativnu nadaciu
Tiez rodicom na splatky,hypoteky,auto,nadstavbu keby chcel atd.,Tak sito aj babke.Sebe poridnu boxovaciu vybavu EverLast,tiez vystroj a vyzbroj na AS Zobral frajerku na taky MALY nakup Nieco do banky,a potom veci pre seba ako napr.oblecenie,eletronika apod.A matka by ma prinutila dat nieco aj na deti alebo decaky apod...Ale urcite by som to neminul cele
mno ale nebudeme tam len my dvaja, moje posilnovne budu uspesne... bude v nich vsetko, čo si človek len zmysli, ale nebudu preplnene, ach to budu take užasne posilky, už sa tesim
kupil by som si 5 nehnutelnosti alebo aspon 4 nehnutelnosti. zacal ich prenajimat.
daco dal do fondov a ostatok by som dal do banky aspon ciastku malu na 9 rokov. a to co by mi ostalo s toho by som si uzival a to by bolo dost este a mal by som aj prijem a vsetko dokopy
hm u nas stoji pade... a ked zvažiš že u nas je zadara deodorant, kt. stoji normalne tak 120 Sk, a je tam aj sauna aj masaže aj vsetko hm... no zvažim asi individualne platenie na začiatku, takže čisto posilka bude stať asi takych tiež 40-50 Sk a potom čo kto chce potrebuje a tak... vyhovuje?
Ja by som kupila neteriam kone, dala im postavit stajne a najala ludi ktori by sa o kone starali a naucili Alenku a Kamilku na nich poriadne jazdit. Nieco by som samozrejme dala surodencom a rodicom, nieco dala do banky nech mam istotu a zvysok investovala na burze
nakupil bz som nejake nehnutelnosti bud byty alebo nejake kanc priestory a prenejal to, mal kupil by som nejaky 2-izb bztik na yurovanie, 5 mela dal do bankz a yaplatil si skolz: gympel+vyska(pravo alebo ekonomia v ke)
jednoznacne by som zriadil imperium bud niake hotelove,restauracne ale pravdepodobne by som nakupil kopu bytov a tie prenajimal a samozrejme skola splatky nemame momentalne ziadne
Ja som uvazoval tak, ze 60 melonov do banky, to by meacne davalo tusim okolo 60 litrov a 20 melonov by som pomaly miiinal a mozno aj niekam investoval , ale urcite by som si hned kupil auto a dom a nieco dal na prenajom
Takze kedze mam 17 takmer 18 nevyhrala by som ich lebo nemám na to vek. Ale kebyže tak polovicu dám mamke nech s nimi nakladá ako uzná za vhodné a polovicu na VK. A zaplatila by som priateľovi pôžičku
Kupil by som si luxusnu vilu, nahrávacie studio, poriadne gitary, basy a nastroje zriadil poriadne kamiony a vybavu a hladal ludi na hranie, potom by som "par korun"dal bratovi, rodicom atd. a potom by som pozval Rockstara na pivo a nieco by sme spolu nahrali
by som začal podnikať... vo vesmírnom priemysle... samozrejme, nieco rodicom, surodencom a tak... znamych by som poslal dpc, bo ani oni by mi nedali, keby vyhrali a kedze sanca na to, ze by vyhrali je prakticky nulova...
Okalett...a bola by nejaka nova posilka aj v NR? Rad by som sa pozret dosel...
samozrejme do svojho studia, potom by som zalozila utulok/ky pre zvierata, mozno aj nejaky domov pre bezdomovcov, kupila by som si vsetkopo com som vzdy tuzila, venoivala by som nieco aj na charitu, a rodine...ale mozno by som predtym este dostala infarkt
Peb17: a na koho mam myslet? Kua sak ja som mal stastie pri pisani cisel, tak tie prachy su moje V charite sa aj tak nabalia iba nejaky co to nepotrebuju
Pan Wilson byl predsedou mistni charity, ktera jeste nikdy neobdrzela dar od nejbohatsiho pravnika ve meste. Pan Wilson se pokusil obmekcit pravnika po telefonu: "Pane doktore, podle nasich informaci jste jen minuly rok dosahl zisku 600,000 dolaru, a presto jste nevenoval ani cent na charitativni cinnost." Pravnik odpovida: "Vite vy clovece, ze moje matka umira na tezkou nemoc, a ucty za nemocnicni peci nekolikrat prevysuji jeji rocni prijmy? Vite, ze muj bratr, valecny veteran, je na vozicku a slepy? Vite, ze moje sestra prisla pri nehode o manzela a zustala sama se tremi detmi?" "Ne, to jsem opravdu nevedel." "No vidite. A kdyz nikomu z nich zadne penize nedavam, proc bych proboha mel davat vam?"
no cafte ja kebi som vihral tie melony najprw bi som sa opil na debilca a potom bi som setko zacal riesit od yaciatu setki dlhi setko co je treba, a potom bi som si možno yacal užiwat s priatelmi a rodinou
pocuvaj co sa dnes sstalo mojmu otcovi..neuveris...mi povedal ze mam sa mu ist pozriet na vysledk super lotto...jackpot bol 26 melo dolarov a on mal 4 cisla a dodatkove..a cisla dal 13, 14, 15 31 32 a (15) a namiesto 32 padla 16
cestovala by som po celom svete, usadila sa v Moskve a kupila by som si aj dom v SanFranciscu, peknu ciastku by som dala mame, aby uz nemusela robit, kupila by som konecne darceky blizkym, ktore som vzdy chcela kupit, dalsiu ciastku by som venovala starobincu u nas, a nakoniec by som sa naplno venovala pisaniu, a co sa tyka vedy, mozno by sa mi podarilo dostat na ustav v USA, ktory sa venuje vyskumu Parkinsonovej choroby, zalozil ju M.J.Fox, tam by som pracovala, alebo nejako prispievala k vyskumu, aj financne a tak, pracovala s tymi ludmi, proste paradicka, robit, to co chceeeeeeem
vela by som rozdal rodine a nechal by som si to CO MI POSATCI NA 50 ROKOV DOPREDU... takze cca 50 meloooonikov ale nechcel by som mat vsetky naraz lebo peniaze su dobry pomocnik ale zly pan a spravili by zo mna svinu snobsku
Zipporah myslis si ze by ti tie prachy na tie tvoje plany stacili? Predsa 80 melonov na 2 domy (moskva, SF) + dat mame aby uz nemusela robit + starobince je dost malo si myslim.
takych 5 milionov by som dala na nas dom-male opravy, prerabky, dvor, zariadenie
dalsich 10 milionov by som dala do ostatnych nasich domov[tiez prerabky a mensie opravy]
30 milionov by som dala bratovi, nech sa zariadi
za 2-3 miliony by som kupila naj. kamaratke poriadny byt, alebo mensi dom na nasej dedine a zaplatila by som jej studium na vysokej
asi 2miliony by som dala na nas Gympel, nech mam konecne normalne hajzle a nech su tam zrkadla a mydla a susice ruk a 2 mil.na moju ex-zakladnu-napr. pocitacu miestnost z toho a vylepsit ihrisko a tak. a potom este milion do nejakej nemocnice alebo detskeho domova, alebo tak.
tak uricte by som dala rodicom a rodine lebo to urcite potrebuju a potom nieco by som si odlozila ked budem dospela aspon takych 40 milionikov a asi tych dakych 5-10 by som dala tym co to skutocne potrebuju a aj bviac penazi napr. takym detickam a tak a uricte by som si za tie prachy kupila riadne nastrije aby som mohla konecne zalozit tu kapelu hhh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
OK tak budeme len my dvaja Aspon ze tak
daco dal do fondov a ostatok by som dal do banky aspon ciastku malu na 9 rokov. a to co by mi ostalo s toho by som si uzival a to by bolo dost este a mal by som aj prijem a vsetko dokopy
q
q
q
Lebo tolko znamych kolko by sa vyrojilo vtedy keby sa zistilo kolko som vyhral tak to nechcem ani vediet...
Okalett...a bola by nejaka nova posilka aj v NR? Rad by som sa pozret dosel...
Pan Wilson byl predsedou mistni charity, ktera jeste nikdy neobdrzela dar od nejbohatsiho pravnika ve meste. Pan Wilson se pokusil obmekcit pravnika po telefonu: "Pane doktore, podle nasich informaci jste jen minuly rok dosahl zisku 600,000 dolaru, a presto jste nevenoval ani cent na charitativni cinnost." Pravnik odpovida: "Vite vy clovece, ze moje matka umira na tezkou nemoc, a ucty za nemocnicni peci nekolikrat prevysuji jeji rocni prijmy? Vite, ze muj bratr, valecny veteran, je na vozicku a slepy? Vite, ze moje sestra prisla pri nehode o manzela a zustala sama se tremi detmi?" "Ne, to jsem opravdu nevedel." "No vidite. A kdyz nikomu z nich zadne penize nedavam, proc bych proboha mel davat vam?"
2. Audi Q7
3. Audi R8 alebo naopak na poradi nezalezi ale urcite tieto dve auta.
4. zalozila by som si sukromnu ambulanciu
5.nieco by som dala rodicom
6.investovala do dalsich nehnutelnosti
ostatne co by ostalo ak by daco ostalalo by som dala na niake podielove fondy...
tak neviem ci by som vobec chcel vyhrat
to co je do pice za otazku?
je hadam jasne, ze kazdy by si kupil barak, autiak a pekelne drahu kazdorocnu dovolenku, pokial by sa tam rovno neprestahoval.
S priatelom by sme prerobili a zmodernizovali stary byt... dalej by som si kupila aspon dve nehnutelnosti,
nakupila najkrajsiu a najlepsiu vybavu pre moje baby... zalozila ucet, na ktory by som mu setrila peniazky na najlepsie skoly,
uzila si luxusnu dovolenku (prvu a poslednu len s priatelom)
a zvysok by som ulozila do zahranicnej banky..... teda ak by mi nieco po tomto vsetkom ostalo...xi xi xi
dalsich 10 milionov by som dala do ostatnych nasich domov[tiez prerabky a mensie opravy]
30 milionov by som dala bratovi, nech sa zariadi
za 2-3 miliony by som kupila naj. kamaratke poriadny byt, alebo mensi dom na nasej dedine a zaplatila by som jej studium na vysokej
asi 2miliony by som dala na nas Gympel, nech mam konecne normalne hajzle a nech su tam zrkadla a mydla a susice ruk a 2 mil.na moju ex-zakladnu-napr. pocitacu miestnost z toho a vylepsit ihrisko a tak. a potom este milion do nejakej nemocnice alebo detskeho domova, alebo tak.
cast, povedzme 10-15mil. by som dakde investovala
ostatne by som si uschovala na horsie casy
daky custom od sivcaka a za zbytok by som kupil cigarety...