"len tak na ulicu" chodím akurát cez prázdniny a aj to nie tuna do mesta... ale vlastne na korčule chodím keď je dobré počasie častejšie..... Inak "normálne" tak 2-3 krát týždenne cez školský rok.
ked mam socialnu naladu tak proste furt to zmanazujem tak aby som s niekym sla von, alebo sa len idem prejst alebo daco. ale cez sk.rok dakedy velmi dlho nic
proste idem buď do roboty, alebo niekde s rodičmi na vejlet trošku (a to neviem či sa ráta), alebo keď mi treba dačo vybaviť. vo všetkých ostatných prípadoch vychádzam von až večer.
tak záleží kedy...ráno chodím behať, potom cvičiť, večer tréning a o takej 22:30 vonku cez prázdniny ...a ked som na chate, tak som celý deň na čerstvom vzduchu
Niekedy som chodil s kamarátmi Síce mám svojich kamarátov rád, ale cez šk. rok som s nimi istú dobu nebol a teraz ma to už tak neťahá ku nim ani ale oni to berú tak že som závislý na PC no je mi to jedno
A športovať? no ja neznašam loptové športy skôr beh, plavanie, bojové športy a tak ale necvičím moc neviem čo sa so mnou deje ale nemam asi dostatočnú motiváciu.. väčšinu času som len pred TV/PC/ležím alebo spím je to so mnou zlé riadne
Ked som bol na SK tak ako kedy, niekedy kazdy den, niekedy menej, podla nalady. Kto isiel von, alebo ci sa mi chcelo ist prejst. Teraz ked som v zahranici, tak cez vikendy a cez tyzden tak 2-3x ako sa mi chce
teraz v lete len do krčmy vačšinou, ale tak 1-2 krat do tyždňa idem niekam sa kupať alebo na "vylet" ako dnes
cez rok ani do tej krčmy moc, to tak 1-2 krat do tyždňa zas idem prejsť sa s niekym alebo na nejaky koncert (klavirny a tak nemyslim taky kde sa chlasta) alebo na plavareň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
keď idem von, tak sa väčšinou uchodím, idem z mesta aj 10km do dedín a pod.
@mcvpn my tiez hravame chytacky, aj ked sa trosku zmenili pravidla a objekty chytania za tie roky
proste idem buď do roboty, alebo niekde s rodičmi na vejlet trošku (a to neviem či sa ráta), alebo keď mi treba dačo vybaviť. vo všetkých ostatných prípadoch vychádzam von až večer.
ja chodim von kazdy den, ale sporty hravat len sem tam
A športovať? no ja neznašam loptové športy skôr beh, plavanie, bojové športy a tak ale necvičím moc neviem čo sa so mnou deje ale nemam asi dostatočnú motiváciu.. väčšinu času som len pred TV/PC/ležím alebo spím je to so mnou zlé riadne
cez rok ani do tej krčmy moc, to tak 1-2 krat do tyždňa zas idem prejsť sa s niekym alebo na nejaky koncert (klavirny a tak nemyslim taky kde sa chlasta) alebo na plavareň