mám UV svetlo, tak každý deň ho hodím pod to svetlo, keď pridem domov z práce, pokiaľ sa aj tak umývam...telefón nepoužívam. A nestojí ma to žiaden čas, ani extra námahu, len jedno tlačidlo stlačím.
síce to asi nie je extra nutné, ale keď vidím, koľko ludí si ani z WC neumýva ruky(aj mnoho horších vecí) a potom ja chytám tie klučky, následnej môj mobil
@mefistofel@4 vidíš, to som chcela pridať ako možnosť, tie UV sanitizre, ale zabudla som
práveže majú telefóny pomerne slušnú nálož baktérií a vírusov, keďže ho má väčšina populácie v ruke skoro furt a všade. najsuper sú ľudia, ktorí si scrollujú mobil na WCku a potom si ho vyložia na stôl pri jedení a dezinfikujú ho buď raz ročne alebo nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
síce to asi nie je extra nutné, ale keď vidím, koľko ludí si ani z WC neumýva ruky(aj mnoho horších vecí) a potom ja chytám tie klučky, následnej môj mobil
práveže majú telefóny pomerne slušnú nálož baktérií a vírusov, keďže ho má väčšina populácie v ruke skoro furt a všade. najsuper sú ľudia, ktorí si scrollujú mobil na WCku a potom si ho vyložia na stôl pri jedení a dezinfikujú ho buď raz ročne alebo nikdy