S jednou najlepsou kamoskou som sa kedysi pomaly kazdy den, lebo sme chodili na rovnaku vysku. Teraz tak 3x do roka a s druhou najlepsou kamoskou zalezi od toho, ci je doma, vtedy tak 4x tyzdenne, ale potom tak na pol roka - rok vypadne do zahranicia
A zrovna o tyzden o tejto hodine budem mat v sebe flasku vina, lebo pride druha zo zahranicia a vo stvrtok pojdem do wellnessu s prvou ♡♡♡ juu
ja ani neviem, ci mam naj kamku, ale tak povedzme, ze je to moja mrkva.. nooo, tak 5 rokov sme spolu boli mimo letnych prazdnin takmer kazdy den mrte vela hodin, lebo skola a ked sme spolu neboli, tak sme si pisali emaily potom prisli statnice, kde sme este boli spolu a potom sme sa nevideli cca 4 roky do januara tohto roku a neviem, kedy sa uvidime zasa, ale to nevadi, lebo vzdy, ked Yongguk prida peknu fotku alebo aj teraz, ked Tabi skoncil public service, tak viem, ze jej mozem napisat a bude mat rovnaku reakciu ako ja a to sme si medzitym asi rok poriadne ani nepisali
1-2 do roka. Minulý rok to nevyšlo ani raz. Je komplikované zladiť stretnutia (obaja zamestnaný, 140 km vzdialenosť). Často si však píšeme a skypujeme.
Ja asi nikoho takého ani nemám. Predtým som s kamarátmi trávila tak 1 deň v týždni minimálne, teraz raz do mesiaca vypadnem na pár hodín niekam s niekým a stačí mi to na najbližší mesiac
no my sme kamosi od malicka, ale poslednych 8 rokov sme nezili v rovnakom meste, dokonca ani v rovnakej krajine. a vidali sme sa cca raz za 2-3 mesiace no napriek tomu sme si VKUSE kazdy jeden den pisali, proste informovani o kazdom kroku cele tie roky, dost z toho nechapeme :'D no a teraz zrazu od marca byvame v jednom meste a je to obrovska zmena. bohuzial mame momentalne dost nabity program takze sme spolu tak 2-3 krat do tyzdna, ale to pisanie cele dni je rovnake ze sa o vsetkom informujeme.. stylom ze teraz idem z roboty, zastavim sa v bille a potom idem do fitka.. atd a je to super ze byvame tak blizko seba a mozme len tak skocit na kavu kedykolvek. prvy mesiac sme boli kazdy jeden den spolu, teraz v lete mame nabitejsi program. ale prinieslo to aj trocha problemy ked je ten skok zrazu taky velky ze spolu zdielame vsetko nie len cez pisanie ale aj osobne, tak sme mali chvilu take napatie medzi sebou ale mame vsetko vyrozpravane a vyzera to ze kriza sa zazehnava
sorry za dlhy opis ale nudim sa :'D
Najlepsi kamarat je pre mna osemetne pomenovanie. Mam privela kamoaov na to, aby bol niekto najlepsi. Rozni kamarati su pre mna najlepsi z roznych dovodov.
viacerych ludi povazujem za naj, a tie casy su aj od toho rozne
s jednym tak raz za 2-3 mesiace, vynimocne aj castejsie
s druhou tak raz za 2 tyzdne, a s tretou tak raz za mesiac asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A zrovna o tyzden o tejto hodine budem mat v sebe flasku vina, lebo pride druha zo zahranicia a vo stvrtok pojdem do wellnessu s prvou ♡♡♡ juu
sorry za dlhy opis ale nudim sa :'D
s jednym tak raz za 2-3 mesiace, vynimocne aj castejsie
s druhou tak raz za 2 tyzdne, a s tretou tak raz za mesiac asi