neexistuje clovek ktoreho by mali vsetci radi.a ani by nemohol existovat bo niektory zavistlivy ludia by ho nemali radi uz len preto lebo ho maju seci radi:p to ta napadla debilina
tak dik! .......ale tak mna napadaju aj ine veci...napriklad ty si to uz zacala,ze preco sme vlastne sebecki....?.....ved ako preco zavidime niekomu,ked on citi to iste,co by sme citili my na jeho mieste....sebeckost je blbost...vlastne toto secko je blbost...boze preco nerozmyslam radsej nad zajtrajsou chemiou..... ...
Ideálny človek je pre mňa dokonalým... A to tak, že nie je ani príliš pekný, ani príliš škaredý, ale zas nie obyčajný... Má v sebe iskru, ktorú si človek všimne pri hĺbkovom skúmaní... V ťažkej situácii ma podrží, no musí vedieť vyjadriť svoj názor aj ak so mnou nesúhlasí...
Smilemuq, no prave o to ide.. neexistuuje. ja som sa len snazila to povedat tak "filozoficky" ale nie, tak vacsina ludi ti povie, ze kazdy clovek ma svoj ideal. urcite aj ty mas svoj ideal, na ktory by si sa chcela podobat
ako ty lool kua jaky som vtipny no ja so seba nemozem no ale k veci nieco take ako idealny clovek neexistuje lebo kazdy je iny kazdy je jedinecny... a nikdy sa nenarodi clovek ktoreho budu mat vsetci radi pretoze je tu zavist neprajnictvo a primitivizmus ale aj namyslenost nehovoriac o tom ze niektori ludia si myslia ze zjedli vsetku mudrost sveta a este moj extra oblubeny typ ludi ''ak nie si ako ja si kkt''
nejde o vyzor, ideal existuje len v predstavach cloveka, ako ma vyzerat idealny moderator do televiznych novin, ako ma vyzerat odelany teenager, aby zapadol do skupiny a pod
ideal nie je, je len zmysel, a tym zmyslom je milovat a byt milovany
ako by mal človek vypadať? ako ja ...ale néé šak samozréjme ako komu chutí to si vyberie... to sa nedá určiť....ale tak v podstate každému sekne niečo inšie...niekto nemôže mať veľké prsa ani zadok, a chalani niektorí zarastajú moc niektorí takmer vôbec...niekto má modré oči a niekto žlté... preto je odlišnosť aj plete aj všetkého.... všade je určitá odlišnosť... ešte aj pravú polovicu tváre maš inšiu ako ľavú polovicu....a tak i celé telo ľavá polovica sa celkom nepodobá na pravú a naopak....
Podľa mňa ideálny človek neexistuje...pretože každý z nás má nejaké chyby...nikto nie je bez chyby...nikto nie je dokonalý...pretože dokonalosť neexistuje...s dokonalosťou by bolo všetko jednoduché ale tak to byť nemá...
Idealny clovek neexistuje..Pre kazdeho je to niekto iny...kazdemu vyhovuje nieco ine...pre niekoho by to bol/a slusne vychovany/a chalan/dievca...no pre niekoho uplny opak ..
Pre mna by bol idealny clovek(chlapec): slusny-no nie velmi, ale tak, zeby nepouzival v jednej vete 3 vulgarizmy...nemusel by fajcit, pit...ak uz jedno z toho tak radsej pit, lebo tym ohrozuje iba svoje zdravie, nie moje ..(samozrejme ak sa neozerie..) ..potom by mal byt priatelsky, mali by sme si "sadnut"-ako povahovo tak aj vyzorovo...a mal by mi doverovat, aj ja jemu samozrejme...a aby bolo vzdy o com kecat ...
---ale neviem co tu pisem, jak keby tu bola zoznamka
ja som celkom rada ze idelany clovek neexistuje....... snim by ma nic nebavilo vsetko by vedel lepsie ako ja ..... niesom sebecka hej ale myslim si ze jeden clovek nemoze vediet vsetko!! ja som skor rada ked je kazdy iny a kazdy vinimocny a ja s nimi mozem byt a zapadneme k sebe ako puzzle len preto ze sa prisposobime jeden druhemu
no ja vem opisat presneho idealneho cloveka aj v zenskom aj v muzskom vydani....neni som bi potom ale he ok??no nevem ale toco by som aj opisala su idealni ludia pre mna..chapete kazdemu chyba daco ine a to bz ten dotycni urcite mal!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Idealny clovek moze byt len jeden. ale kazdy clovek ma svojho ideala. Bud partnera alebo este neviem koho. tak by som to pochopil ja
priiilis abstraktna otazka
ideal nie je, je len zmysel, a tym zmyslom je milovat a byt milovany
posielam pusinku
Skôr ako idealny by som povedala vyhovojuci...ale pre každeho je to niečo ine...
Pre mna by bol idealny clovek(chlapec): slusny-no nie velmi, ale tak, zeby nepouzival v jednej vete 3 vulgarizmy...nemusel by fajcit, pit...ak uz jedno z toho tak radsej pit, lebo tym ohrozuje iba svoje zdravie, nie moje ..(samozrejme ak sa neozerie..) ..potom by mal byt priatelsky, mali by sme si "sadnut"-ako povahovo tak aj vyzorovo...a mal by mi doverovat, aj ja jemu samozrejme...a aby bolo vzdy o com kecat ...
---ale neviem co tu pisem, jak keby tu bola zoznamka