wow...tak to je dosť veľký záber na to, aby si to zhodila rýchlo a zároveň efektívne...
začala by som pravidelnou stravou a pitným režimom...k tomu pohyb a možno pravidelné pitie PU-ERHu....ale nečakaj od toho čaju zázraky! v prvom rade sa musíš hýbať a neprejedať sa...malé porcie, častejšie...len, aby sa ti stiahol žalúdok
@schizoofrenik Súhlasím, bývalý je feťák a ten je nielenže schudnutý ale dokonca prepadnutý. Krásne lícne kosti má
A teraz seriózne: neviem Nikdy som nechcela schudnúť, mám šťastie na dobrý metabolizmus, ale skús striedmejšie jesť a hýb sa. Frajer s kamarátom nedajú dopustiť na plávanie, je to príjemné, zaberá Ti takmer celé telo a nezaťažujú sa Ti kĺby.
polovičné porcie jedla.. resp jedz len, keď pocítiš hlad.. inak jedz normálne, len nie mastné, sladké.. ale ak máš vyslovene chuť, kúsok si daj.. a skús sa viac hýbať.. chod si do fitka.. alebo sa chod aspoň na hodinku vyvetrať, prejsť.. upratuj.. pohybom spaľuješ.. ak ťa to zaujíma moc, skús si rátať kalorie na prijem a výdaj (množstvo tuku, bielkovín, sacharidov).. tam uvidíš čoho a koľko ješ a čo ti to robí v strave.
mne sa podarilo schudnúť 20 kg za 4 mesiace.a chcelo to vela sa hýbať,nepiť sladené vody,nič mastné.A hlavne nikdy nesmieš pociťovať hlad-to je to najhoršie.Jedz pravidelne,nie až keď budeš hladná.Jedz vela ovocia (banány a hrozno neodporúčam) a zeleniny.
@winga zvykni si na pohyb ...... rozhodne sa nesnaz silou-mocou schudnut co najviac, lebo efekt potom sa ti nebude pacit - par dni sa budes trapit hladovanim, budes podrazdena a bez energie, az ta to prestane bavit a zacnes jest za troch...
odporucam ti poriadne ranajky, nejaku celozrnnu zemlu so zeleninou, alebo cerealie s mliekom a ktomu jogurt, a podobne, hlavne to mlieko je dobre lebo ta zasyti, a z polotucneho nepriberies pokial ho nevypjes pol krabice... ak byvas v bloku zvykni si chodit po schodoch miesto vytahu, miesto mhd radsej chodievaj peso,ak je to kratka trasa ....casom si zvyknes naberies kondicku, pokial si doteraz nemala, a mozes zacat napr.plavat, pripadne beh, korcule a pod.
hlavne to neprehadaj zo zaciatku. pomaly dalej zajdes
Nejrychlejsie schudnutie o akom som pocul bolo u bezcou 24h preteku. Tusim ze za pretek schudnu cca 5kil. Ale nerucim za to cislo, uz to bolo davno co som to cital.
hlavne si nekupuj ziadne kremy, alebo elektricke stroje - ktore akoze stimuluju svalovu kontrakciu, vibruju a co vsetko mozne, su to len marketingove vymysli
Schudnut nie je jednoduche a pribrat mozes naopak kludne 15kg za 5tyzdnou. Hlavne teda zeny, ked sa im zacnu burit tie ich zenske hormony. Poradim ti - najdi si osobneho trenera. Dolezitas je zivotosprava, jedalni listocek, zacni sa stravovat 5x denne, urcite nemozes vynechavat ranajky!, a zdravo - napriklad ako pisala @Mariana2. Dbaj na to aby si nezjedla viac jedla s energetickou hodnotou, ako stihnes za den spalit.
Cvicenia vyuzivaj hlavne aerobne, to znamena napr. behanie - co robis dlho a s nizkou intenzitou. Ale na tvojom mieste by som sa zahlasil na zumbu napriklad 2-3do tyzdna. Potom posilnovacky v oblasti panvy (brucho, chrbat, stehna) nasledne aj kompenzacne cvicenia, roztahovanie. Posilnovanie ti ani ten tuk neodbura ale pomoze ti stiahnut svaly, a na pohlad aj v skutocnosti sa ti stiahne pas. Pozor ale tuky sa ti zacnu odburat okolo tej 20min. aerobneho treningu, a odburavaju sa z celeho tela - takze aj s partii kde si to nemusis zelat :p necakaj ze ti hned brucho splosne, chce to cas a psychicku silu! vela stastia
vobec nie je pravda ze neschudnes rychlo 10 kg...ja som schudla 11-12 kg za ani nie mesiac..a to som ani nemusela mat nejaku drasticku dietu....vsetko je to o psychike..len pomocou vsugerovania som o 12 kil lahsia
Áno, nežer ako ti tu radia a potom ak sa náhodou zmeníš na to hovädo s anorexiou, tak budeš piča.
Jednoducho nájdeš sama cestu. Buď si daj nejakú delenú stravu, menšie porcie, po 5 hodine nejedz a neviem čo. Je X stránok, fór, tak si to len prečítaj.
A je chyba, ak niekto je až keď cíti hlad, pretože vtedy je to už varovný signál tela, že mu chýba potrava a keď mu ju následne dodáš, uloží si to pre horšie časy.
Ja keď som sa začala trochu viac hýbať, vyradila som z jedálnička biele pečivo a nahradila som ho celozrnným, prestala som jesť sladkosti a piť sladké patoky tak som za dva mesiace schudla 6 kíl čo si myslím, že nie je najhoršie. A darilo sa mi udržať sa na tej váhe. Prípadne keď som mala strašnú chuť na sladké tak som si dala maximálne bebe keks dobré ráno ale ináč som jedla normálne porcie všetkého.
presne si rozpracovať jedálniček,vedieť kolko treba prijať bielkovín, sacharidov, tukov a hlavne kedy a aké. riadiť sa ním, cvičiť a mať z toho radosť,nerobit to preto,lebo chudnem, ale pre svoje zdravie. držať sa toho do konca života..... vela spať,nechlastať.... žiadne diety, ale normálne rozpracovaný jedálniček, jedno či od odborníka alebo si to naštuduješ ty a urobíš si ho podla toho čo máš ráf. a vela športu.
Kamarát chudol viac ako 15 kg za mesiac. Žiadne drastické diéty, tabletky, osobný tréneri, fitness, iba zelenina... Jednoducho každé ráno pred raňajkami 30 minút behu, začať môžeš aj s menej ako 30 a postupne pridávať, ale viac ako 45min ani nebehal. Vylúčiť/silno obmedziť MASTNÉ a SLADKÉ..a silným pomocníkom pri tomto je psychika, predstavuj si ako na váhe po tom mesiaci, dvoch uvidíš číslo ktoré ťa poteší, dovtedy sa tým netráp, nejedz neskoro večer ...Veľa šťastia..a samozrejme ten pohyb si potom treba udržiavať, je to zdravé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
začala by som pravidelnou stravou a pitným režimom...k tomu pohyb a možno pravidelné pitie PU-ERHu....ale nečakaj od toho čaju zázraky! v prvom rade sa musíš hýbať a neprejedať sa...malé porcie, častejšie...len, aby sa ti stiahol žalúdok
A teraz seriózne: neviem Nikdy som nechcela schudnúť, mám šťastie na dobrý metabolizmus, ale skús striedmejšie jesť a hýb sa. Frajer s kamarátom nedajú dopustiť na plávanie, je to príjemné, zaberá Ti takmer celé telo a nezaťažujú sa Ti kĺby.
Ináč ja som zrovna tá pravá ktorá tu môže rozdávať rady o chudnutí :/
odporucam ti poriadne ranajky, nejaku celozrnnu zemlu so zeleninou, alebo cerealie s mliekom a ktomu jogurt, a podobne, hlavne to mlieko je dobre lebo ta zasyti, a z polotucneho nepriberies pokial ho nevypjes pol krabice... ak byvas v bloku zvykni si chodit po schodoch miesto vytahu, miesto mhd radsej chodievaj peso,ak je to kratka trasa ....casom si zvyknes naberies kondicku, pokial si doteraz nemala, a mozes zacat napr.plavat, pripadne beh, korcule a pod.
hlavne to neprehadaj zo zaciatku. pomaly dalej zajdes
zazraky na pockanie a nemozne do dvoch dni nie?
Schudnut nie je jednoduche a pribrat mozes naopak kludne 15kg za 5tyzdnou. Hlavne teda zeny, ked sa im zacnu burit tie ich zenske hormony. Poradim ti - najdi si osobneho trenera. Dolezitas je zivotosprava, jedalni listocek, zacni sa stravovat 5x denne, urcite nemozes vynechavat ranajky!, a zdravo - napriklad ako pisala @Mariana2. Dbaj na to aby si nezjedla viac jedla s energetickou hodnotou, ako stihnes za den spalit.
Cvicenia vyuzivaj hlavne aerobne, to znamena napr. behanie - co robis dlho a s nizkou intenzitou. Ale na tvojom mieste by som sa zahlasil na zumbu napriklad 2-3do tyzdna. Potom posilnovacky v oblasti panvy (brucho, chrbat, stehna) nasledne aj kompenzacne cvicenia, roztahovanie. Posilnovanie ti ani ten tuk neodbura ale pomoze ti stiahnut svaly, a na pohlad aj v skutocnosti sa ti stiahne pas. Pozor ale tuky sa ti zacnu odburat okolo tej 20min. aerobneho treningu, a odburavaju sa z celeho tela - takze aj s partii kde si to nemusis zelat :p necakaj ze ti hned brucho splosne, chce to cas a psychicku silu! vela stastia
Jednoducho nájdeš sama cestu. Buď si daj nejakú delenú stravu, menšie porcie, po 5 hodine nejedz a neviem čo. Je X stránok, fór, tak si to len prečítaj.
A je chyba, ak niekto je až keď cíti hlad, pretože vtedy je to už varovný signál tela, že mu chýba potrava a keď mu ju následne dodáš, uloží si to pre horšie časy.
utorok - 4 poháre vody, 1 rožok v ňom 1 plátok syra, 4 hodiny posilovanie a cvičenie, 2 hodiny futbal, 1 hodina beh v lese,
streda - 3 poháre vody, ovsené vločky (2 lyžičky) 3 hodiny plávania, 1 hodina tenisu, 1 hodina bedmintonu, 2 hodiny tanca