celkom by na zaujimalo ci mate niekto nejaky "spolahlivy" sposob na to ako sa niecim zaujat na dlhsiu dobu tak aby vam to zlepsilo naladu ? pretoze uz som dlsiu dobu dost mimo a akosi neprichadzam na sposob ako to zlepsit...
@9 asi si nevidel moj album... za moj zivot sme mali 5 psov, aspon 20-25 kocurov a maciek, 2 korytnacky a ja osobne chovam hada...takze viem co obnasa starat sa o zviera
neviem prečo ale ludia si o mne myslia že som stale smutna len kvoli tomu že sa neusmievam a ked som vesela tak podla nich až moc. ak ma niekto skvelych priatelov tak je smutny len velmi zriedka.
staranie o zvierata možno prinaša ludom radosť ale po čase to je pre nich otrava ja osobne som mala doma 15 škrečkov a bolo to hrozne v noci som sa nevyspala a cez den som potom mala blbu naladu
@12 akoze je par super ludi, s ktorymi sa mozem poradit alebo si pokecat, bohuzial vsetci sa ale vacsinou venuju svojim polovickam a na maju cas len malokedy :/ a ked uz hej tak piseme len cez net vacsinou...
Je toho viac. Jednoznacne vitazia fyzicke aktivity. To uz potvrdili aj samotni lekari a odbornici. Ak nie si sportovo zalozeni typ, alebo ta to proste nebavi, tak potom jednoznacne interakcia s inymi ludmi. Skoc s kamaratmi na pivko, bowling, do kina, ci len tak niekam na hradzu a rozpravajte sa. Potom su veci, ktore mozes robit sam a dokonale si pritom precistis hlavu. Moj kamos sa napriklad pravidelne chodi previezt autom, bez konkretneho ciela. Len si tak jazdi po meste a uziva si tu volnost, tu je dolezite ze nejazdi rychlo ! Jednoducho za tym volantom relaxuje. Poznam este par pripadov, ktory v takychto chvilach tvoria. Pisu blogy, alebo pribehy, basnicky, kreslia, maluju alebo hraju na nejakom hudobnom nastroji.
Je ale este jedna krajna moznost a sice, ze tvoj stav vychadza z depresia. Depresia je chorobou noveho sveta a musi sa podobne ako choroby liecit. Obvykle sa ich clovek dokaze zbavit sam ( vyssie uvedenym sposobom ) ale su pripady, ked pomoze len odborna pomoc. Psycholog, ktory odporuci dalsiu liecbu. Ale to snad nie je tvoj pripad.
no mne pomáha cvičenie..cvicičím avtedy úplne vypnema a sústreďujem sa na každý pohyb mojich "svalov" alebo čítam knihu či poprípade si pozriem nejakú komédiu a môže to byť trebárs aj trápna americká teen komedia
niekedy si polozim asi miliooon otazok ktore ma trapia a nikto na ne nevie odpoved nakoniec zistis ze to nie je az tak strasne pretoze niektorim ludom sa deju aj horsie veci....zivot je vraj zart niektoriii ho celkom nepochopili ale ked vidis ze sa smeju ostatnii smej sa aj ty
ej, tak to ti nezávidím... budeš sa musieť cez to nejako preniesť... a moja dobrá rada je že nájdi si nejakú činnosť pri ktorej nemôžeš rozmýšľať, napr šport nejaký.. budeš sa cítiť lepšie.., hlavne neseď doma a nemysli na to! to je rozkaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Je ale este jedna krajna moznost a sice, ze tvoj stav vychadza z depresia. Depresia je chorobou noveho sveta a musi sa podobne ako choroby liecit. Obvykle sa ich clovek dokaze zbavit sam ( vyssie uvedenym sposobom ) ale su pripady, ked pomoze len odborna pomoc. Psycholog, ktory odporuci dalsiu liecbu. Ale to snad nie je tvoj pripad.
skus hudbu ?! hmm?