ja keď som sa na svoju 18tku tak strašne opila tak viem, že do mňa vkuse liali vodu, aj keď by som im ju najradšej vtedy vyliala na hlavu, ale pomohlo mi to. a potom ma vzali sa prechádzať po meste, z mojej strany ochota 0 bodov, keďže som nevedela sama ani stáť na nohách a potom ma dali spať, o také dve hodiny som bola relatívne v pohode. (resp vedela som o okolitom svete
malokedy grcam z chlastu, ale ked uz, tak vacsinou sa raz vygrcam a potom som uz okej a ani chujovo mi viac nie je
pripadne ma raz zachranila kamoska ked mi kupila hambac a rano som bola oukej
Ja som nikdy nebola opitá tak, že by som vracala, ale moji kamaráti ma vtedy radi zdrbávajú, ak im chcem dať vodu, vraj to je len horšie potom, tak neviem... počula som, že najlepšie je, nechať ich vygrcať sa úplne a bude dobre
No raz som sa len sundala na grcačku... A to ma ťahali von na vzduch prechádzať sa, aj keď som nedokázala chodiť a bolo mi zle ako hádam nikdy... A grckanie si nepamätám, potom som spala asi 1-2 hodiny a keď som sa zobudila zas som grcala a to mi brat nosil poháre vody a nútil ma piť, lebo že mi inak bude ráno strašne zle. No ja nemu verím, on si už toho odpil a odgrcal dosť a nebolo mi ráno veľmi zle, len tak "nevyspato zle" takže niečo z toho mi asi pomohlo :ehm:
citrón/pomaranč ach bože kooooľko ľudí som ja takto kriesila keď nevedeli o svete, bývalá spolužiačka na tom bola raz tak strašne zle, že nevedela ani hovoriť, chvíľu som si myslela, že jej budeme volať aj sanitku, napchala som jej do úst asi 3 citróny a po chvílke už vedela aj ísť po svojich..s menšou pomocou , ale pomáha to na 100%
V prvom rade by sa mala naucit piť s mierou a kam siahaju jej biedne hranice... Pre okamzite riesenie nech najprv vygrca vsetko co moze a potom ju daj do postele (v pripade ze v nej este nejaka ta vecera zostala tak nabok aby sa nezadusila svojou sablou) potom po par hodinach spanku ju vyjeb z postele von aby si po sebe umyla svoje tyčky pojebane
Hm. Začať piť kvalitný alkohol a lepšie zakušať ako zapíjať. Ale celkovo mat v sebe vela vody a mastneho potom, ked je zle. Ja osobně, keď som moc tak voda mi pomáhá ale par krat som to tak prehnala, že ani voda mi nešla dolu krkom.
No ked to raz prezenies uz s tym nic nespravis, uz len grcas. Aby ti nebolo zle treba mat prax, potom mozes gracat a normalne dalej fungovat A na opicu je dobre dat si pivko alebo poldo, mlieko a mne pomaha pomarancova stava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pripadne ma raz zachranila kamoska ked mi kupila hambac a rano som bola oukej
Ja viem tak, ze ked zvracia, jej telo potrebuje nieco zasadite doplnit, cize taka soda bikarbona s vodou by jej mala pomoct...