Od septembra som na internáte, ale vôbec sa mi tam nepáči..najprv bolo všetko v pohode, ale nič mi tam nevyhovuje....a aj s mojimi spolubývajúcimi si nejako dobre nevychádzam...mame hovorím že chce dochádzať, spoje mám celkom dobre, ráno by som vstávala o
ja už som jej to vysvetľovala, no ona stále len : ,, Ty nevieš čo je to ráno vstávať, už ťa vidím, však by sa ti nechcelo a chodila by si neskoro domov, nájdi si nejaké krúžky a vyplnaj si čas.Len špekuluješ!"
povedz mame že je to tam všetko zavšivavené, samí sex, vulgárnosti, dones domov aj jednu blchu a ukáž ju v kuchyni na stole ako skáče a hryzie........filip
zajko30 ma pravdu treba klamat ze su tam vulgarnosti a neni tam osobna sloboda a mozno ti dovoly chodť domov .. a ako je daleko tvoje bydlisko od skoly ?
No musíš si dupnúť, nič iné. Keď jej len vravíš, ako sa cítiš, berie to len tak, že si v puberte a trochu ti šibe. Ak si rozhodnutá, proste jej oznám, že budeš dochádzať... nemusíš mať ani nejaké ďalšie argumenty. Ak sa náhodou pohádate, to k tomu patrí
Väčšinou sa tu rieši opačný problém, príde mi divné že mama svoju 15 ročnú dcéru prakticky vyháňa z domu. Každopádne, 6:15 nie je skoro, často vstávam skôr, dá sa to v pohode, okrem toho 35km nie je veľká vzdialenosť na dochádzanie, držím veru palce nech jej to nejako vysvetlíš.
35km je pre tvoju mamu dialka? wow.. tak napriklad ja som z kresu Martin (byvam v Blatnici - školu mam v Sučanoch) no a rano vstavam 6:15.. o 7:00 mi ide z domu bus, raz/dvakrat prestupim (podla toho ako stihahu busy) a o osmej som v skole ako na koni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to bola jej odpoved
Vôbec ma nechápe
povedz mame že je to tam všetko zavšivavené, samí sex, vulgárnosti, dones domov aj jednu blchu a ukáž ju v kuchyni na stole ako skáče a hryzie........filip
Dnes znova načnem túto tému tak držte mi palce
no podla toho kolko je to kilakov... ja dochadzam kazdy den do nedalekeho mesta to nieje také zlé ale ak je to dlhá cesta tak to asi nie
Väčšinou sa tu rieši opačný problém, príde mi divné že mama svoju 15 ročnú dcéru prakticky vyháňa z domu. Každopádne, 6:15 nie je skoro, často vstávam skôr, dá sa to v pohode, okrem toho 35km nie je veľká vzdialenosť na dochádzanie, držím veru palce nech jej to nejako vysvetlíš.
Aký má vlastne argument mama?
ver mi po tyzdni ta to asi prestane bavit ale ja sa nestazujem... a uvidis to ti da zabrat potom stihnut ulohy a naucit sa