Mnohé baby riešia to, ako schudnúť a ja riešim presne opačný problém. Nedarí sa mi pribrať. Meriam 170cm a vážim 45kg (+- 2kg). Jem skoro stále - asi každé 2 hodiny. A nie tak že si dám jednu tyčinku, ale si napr. prihrejem obed, proste sa riadne napučím.
neviem ako pribrat, ale doporucila by som ti zmenit doktorku ak by som sa poriadne najedla kazde dve hodiny a ona by mi povedala, ze ma chce liecit na anorexiu, tak by ma u seba uz asi nevidela
@majusssska To je ešte detská, chodím tam s babkou a tá ju v tom podporuje. Ked sme u doktorky, tak jej povie, že nejedávam. A ked som doma tak mi hovorí, že ako pekne jem .. Lebo ja som taká, že nezjem všetko (napr. zelenina mi vobec nechutí). Ale mäso zjem asi všetko. a veeľa
skús si prisypávať do tej stravy maltodextrín. Ak si kúpiš pár kíl tak určite z toho na tebe niečo ostane. Je to celkom lacné, používa sa to presne na toto. Ak prijmeš viac kalórii ako spáliš, určite sa to odrazí na váhe
hmm si sice zena, ale ja som napriklad pribral cvicenim na svaly, to iste mozes kludne aj ty .... a nepapaj len maso, ale aj ryby, mliecne vyrobky a na tuky biele pecivo, ... okrem toho tym, ze vela jes si zrychlila metabolizmus, takze ti ho aj kusok treba spomalit
@emilywolf podľa mňa prejedať sa nie je vôbec dobré.. a hento bol iba žart, pretože anorektičky vážia 35kg, a ty máš od anorexie ďaleko.. Proste máš rýchly metabolizmus. ver mi, že ono to príde samo, ak máš pribrať, tak priberieš.. ale načo to robiť umelo?? Buď rada, že máš 45 a nie 75! Určite ten lepší prípad.. Potom si navykneš veľa jedávať a prežierať sa a priberieš ani nevieš ako a potom to nebudeš vedieť schudnúť..
A podalšie mala by si jesť všetko mať pestrú stravu , možno práve tu je ten problém. Napríklad zelenina tu musíš jesť obsahuje , vitamíny a látky potrebné pre výživu ,ktoré sa zúčastňujú na fyziologických +procesoch v tele ako napríklad : alkaloidy, triesloviny, glykozidy, hormóny, enzýmy, obsahuje vlákninu – celuózu atď.. Ako píšeš ješ veľa mäsa , ale iba z mäsa nepriberieš, potrebuješ látky ktoré práve napomáhajú k správnemu tráveniu mäsa. A to je hlavne zelenina , strukoviny hlavne. K každému jedlu by si mala mať nejaký šalát. Musíš jesť veľa ovocia ktoré obsahuje monosacharidy , ľahko strávitelné + sacharózu (cukor/ pektín) s ktorého priberieš. Pestrá strava musí byť !
pošlem ti jedno moje prso, to bude na tých 5 kíl stačiť (haha, všetci sme sa pobavili)
ale teraz vážne, všetci tu o tom hovoria a povedali veľa múdreho a veľa kravín
choď za odborníkom na výživu, aj dietologičkou, jednoducho niekým, kto je odborník, spraví ti rozbor a povie ti ktoré potraviny alebo látky spracúvaš a ako
možno si chorá a nevieš o tom...skús štítnu žľazu, skús polycystické ováriá
ale antikocepcia je svinstvo, neber ju ak nemusíš. (a z niektorej sa aj chudne)
proste choď za odborníkom (podarím ti, na birdzi ani na nete nie je žiaden)
tá tvoja doktorka je dobre mimo, kľudne to môže byť aj nejaký parazit alebo ochorenie, sa divím, že ťa nikde neposlala na ďalšie oddelenia to prešetriť. Hm..
všetci sme tu doktori tak prihodím aj ja jednu múdru frázu
možno máš rýchle spaľovanie a určite nerobíš dobre že neješ zeleninu a ovocie. A kuracie mäso ti na váhe nepridá jedz strukoviny a vôbec všetko čo príroda dala (okrem hnoja)
@emilywolf ak to máš geneticky dané tak nepriberieš nijako. mám rovnaký problém a skúšali sme s lekárkou už asi všetko, jednoducho to nejde. Ale inak iba kuracie mäso nestačí treba jesť všetky druhy mäsa a aj zeleninu aj ovocie
@emilywolf - ty asi budes ektomorf, lahko nepriberies, potrebujes jest vela sacharidov. Ak ti staci nabrat len trocha tuku na zaoblenie staci jest viac monosacharidov (z tych sa tuk uklada najlahsie).
Ak chces nabrat aj svaly, mas problem
daj do googlu: "ektomorf ako pribrat" nieco uz najdes
@trubka91 Antikoncepciu budem musieť brať asi.. Doktorka mi povedala že mi krámy meškavaju lebo som chudá. Ja ju nechcem brať, povedala som jej to, ale ona že to musí liečiť hormonmi..
@emilywolf Podľa mňa sa to dá určite liečiť aj inak než antikoncepciou. Keby si bola menšia, určite Ti lekárka nepredpíše aby si užívala antikoncepciu ale riešila by som vitamínmi alebo injekciami...
JJa mám presne to isté...už od malička...obehala som stovky doktorov a nikto mi nepomohol. Proste mi až príliš dobre pracuje organizmus. Mám 172cm a 47kg...vyzerám strašne...to počujem stale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hmm si sice zena, ale ja som napriklad pribral cvicenim na svaly, to iste mozes kludne aj ty .... a nepapaj len maso, ale aj ryby, mliecne vyrobky a na tuky biele pecivo, ... okrem toho tym, ze vela jes si zrychlila metabolizmus, takze ti ho aj kusok treba spomalit
A podalšie mala by si jesť všetko mať pestrú stravu , možno práve tu je ten problém. Napríklad zelenina tu musíš jesť obsahuje , vitamíny a látky potrebné pre výživu ,ktoré sa zúčastňujú na fyziologických +procesoch v tele ako napríklad : alkaloidy, triesloviny, glykozidy, hormóny, enzýmy, obsahuje vlákninu – celuózu atď.. Ako píšeš ješ veľa mäsa , ale iba z mäsa nepriberieš, potrebuješ látky ktoré práve napomáhajú k správnemu tráveniu mäsa. A to je hlavne zelenina , strukoviny hlavne. K každému jedlu by si mala mať nejaký šalát. Musíš jesť veľa ovocia ktoré obsahuje monosacharidy , ľahko strávitelné + sacharózu (cukor/ pektín) s ktorého priberieš. Pestrá strava musí byť !
ale teraz vážne, všetci tu o tom hovoria a povedali veľa múdreho a veľa kravín
choď za odborníkom na výživu, aj dietologičkou, jednoducho niekým, kto je odborník, spraví ti rozbor a povie ti ktoré potraviny alebo látky spracúvaš a ako
možno si chorá a nevieš o tom...skús štítnu žľazu, skús polycystické ováriá
ale antikocepcia je svinstvo, neber ju ak nemusíš. (a z niektorej sa aj chudne)
proste choď za odborníkom (podarím ti, na birdzi ani na nete nie je žiaden)
Asi by sa jej veľmi páčilo, keby si mala začať chodiť na terapie, alebo tabletky žrať.
možno máš rýchle spaľovanie a určite nerobíš dobre že neješ zeleninu a ovocie. A kuracie mäso ti na váhe nepridá jedz strukoviny a vôbec všetko čo príroda dala (okrem hnoja)
@emilywolf - ty asi budes ektomorf, lahko nepriberies, potrebujes jest vela sacharidov. Ak ti staci nabrat len trocha tuku na zaoblenie staci jest viac monosacharidov (z tych sa tuk uklada najlahsie).
Ak chces nabrat aj svaly, mas problem
daj do googlu: "ektomorf ako pribrat" nieco uz najdes