Potrebujem rýchlo ochorieť. Viem, že to tu už viackrát bolo, ale také veci ako: Daj si kriedu alebo si nahrej teplomer o radiátor tak to nie, ja potrebujem mať naozaj teplotu aby mi rodičia uverili. Tak, ak máte nejaké rady kľudne mi ich napíšte.
Vybehni von iba v tielku a kraťasoch teraz večer, keď ťa "nikto" neuvidí a keď sa vrátiš domov, vypi rýchlo liter studenej vody a choď rýchlo do sprchy a zajeb si studenú vodu a otvor okno vo svojej izbe na nejakú hodinku a sadni si pri to okno nahá. Zaručene budeš chorá.
Nuž... Ja som jednu zimu chodila dosť naľahko oblečená. Prechladla som na močové cesty a následky nesiem až doteraz. Zahrávať sa s chorobou nie je sranda.
@3@gnomeslayer@narazuvzdornaa Hej, no, nechal som sa vyprovokovať, ale proste takáto donebavolajúca sprostosť, kedy si niekto neváži zdravie a chce si ho dojebať, len aby sa vyhol nejakej písomke, to ma vie neskutočne rozzúriť, takí ľudia sú pre mňa fakt odpad A to neni o prianí smrti, ale o apelovaní na zdravý rozum Tá Danka je tam len ako príklad, ako si treba dávať pozor na želania, lebo sa nám veľmi ľahko môžu splniť. @15 Máš smolu, stále nikde nevidím, že by som dakomu želal smrť
@antifunebracka Hlavne že ty nie si pokrytec, majster alibizmu v akcii To vysvetlenie, čo si napísal v @2 6 , dokážeš z tvojej @2 vyčítať asi iba ty. Ale pokojne sa tvárme, že tak si to myslel, pre mňa za mňa, pipík mi už zvädol.
@hnisavica Nie, tak to dokáže pochopiť každý, kto vie čítať s porozumením Ale veď mi vysvetli, kde je tam to prianie smrti. Aj pokrytectvo a alibizmus, počúvam, lol. Bo podľa mňa je to napísané veľmi decentne, slušne a s dobrým zámerom.
@antifunebracka Tak keď veta "snáď sa stretnete (s človekom, čo zomrel) čo najskôr " u teba nie je prianie smrti, myslím, že sa s tebou už nechcem nikdy o ničom baviť Ale mal by si ísť do politiky, tam tiež vedia úplne očividné veci zatĺkať do aleluja.
@hnisavica Ale no tak, bolo predsa dokázané, že tá blbá Dana si to celé vymyslela a je živá a zdravá, už len preto to nie je prianie smrti DD Mňa skôr vážne znepokojuje, že keď niekto žiada o radu, ako ochorieť, je to prehliadané, ale ak ho niekto rázne upozorní na to, aby sa zamyslel nad tým, či chce, čo chce, a ukáže mu dôsledky, tak je tu hneď zmoralizovaný na smrť. Ako u mňa v poho, ja mám hrubú kožu, ale fakt to nie je akoby som mu napísal "prajem ti smrť TY JEBO", aj keď práve tento jedinec zrovna genofond ľudstva ktovieako neobohacuje.
@Antifunebracka , prepáčte, že sa pletiem do vašej hašterivej vravy, ale @Hnisavica , ty si naozaj nepostrehla aspoň jemný náznak irónie, resp. sarkazmu z toho druhého komentu? Fakt? Lebo podľa mňa je to dosť zrejmé. Inak platí to, čo som písala v @24. Netreba to zbytočne rozmazávať.
@Antifunebracka nemáš začo. Stotožňujem sa s tvojím písaným slovom v tomto fóre. Niečo podobné by som napísala aj ja, ale predbehol/predbehla si ma. A načo sa opakovať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Jaj ty si chcela ochorieť fyzicky, tak potom nič...
Lebo z toho usudzujem ze sa nemas do niecoho ..co ti rodicia kazu
@15 Máš smolu, stále nikde nevidím, že by som dakomu želal smrť