Predstavte si že ste človek ktorí nikomu neverí... Ako by vyzeral váš život... Viete si to vôbec predstaviť... Alebo si nebodaj myslíte že už tak žijete...
Neviem či si si všimol ale život a okolie už pomaly také je .....čím viac dôveruješ ludom a zo zásady ak je ich viac a viac nakoniec aj tak zistiš že ti ostane možno len jedna osoba (ktorej možeš veriť) plus rodina a niekedy ani tej nemožeš doverovať.....u mna je to tak čím viac som verila tým viac som padla na hubu ale zas na druhej strane zakaždým mi to aj pomohlo a začala som vidieť veci ktoré som predtým nevidela...a viem si aj predstaviť že by som neverila vobec nikomu a všetko by som brala s rezervou....a vlastne aj ted všetko berem s rezervou ...momentálne možem povedať že spočítam na jednej ruke osoby ktorým fakt že možem veriť....nieje ich vela ale radšej tak ako slepo veriť každému
Nie, neviem si to predstaviť, pretože mám okolo seba niekoľko ľudí, ktorým naozaj dôverujem a vedia mi vždy pomôcť, poradiť, vypočuť ma a následne mi povedať svoj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja si nemusím nič predstavovať som tak trochu prišla na to že neverím už ani tomu jedinému človeku ktorému som verila
asi tak