Nejdem písať čo sa mi stalo, proste ľúbim jednosmerne a nie je to ľahké necítiť odozvu ako kedysi. Viem že je to márne a nechcem ďalej ľúbiť. Spravil možno dosť vecí, kvôli ktorým by ho už osotané baby neľúbili, ale ja som asi iná a neviem sa odľúbiť..a v
Je krásne niekoho ľúbiť, ja by som to možno prežila ale mám pocit že ho mojou láskou už len zraňujem a chcem aby bol šťastný a kvôli mne sa netrápil...
Robis s toho velke halo si myslim. Laska .... neviem co to je ale hmm lubila si ... on ta nelubi na co lubit toho kto ta nelubi. Ono ano ano clovek si s tym sprijemnuje chvile ... ale potom zisti, ze tu osobu nebude mat a je v riti. Takze zabunut. co ine. A vravi sa aj zide z oci zide z mysle
Skús sugesciu a nájdi čo najviac rozumných argumentov, prečo sa na neho vykašľať...človek dokáže sám seba presvedčiť o všetkom a aj hormóny sa dajú skrotiť
Kasko strasne jednoducho si to predstavujes,to nie je o tom povedat si nelub ho,kiez by to bolo take jednoduche ...chce to cas... Colourless ked najdes nejaky ucinny navod podhod mi ho pls,v tomto obdobi ho potrebujem rovnako ako ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dazzlera ma vynimocne pravdu