Je rozdiel detská a detská, teda podľa mňa. Niekto môže byť decko keď je celý nevyzretý, má názory na svet pri ktorých je pravdepodobné že sa ešte vyvinú, že ešte možno ten človek dostane nejaké facky..
A detská ako plnohodnotný dospelý človek, ktorý sa vždy rád zahrá na dieťa lebo je hravý alebo tak..
každý má v sebe kus decka.......nielen ako id, ale aj celkovo........ako spomienky z toho obdobia, nevinnosť, odhodlanie, nadšenie....
ja by som to riešila percentuálne.........napr. hrdinovia zo Zúfalých manželiek sú detskí maximálne na 10% a tí z Priateľov až do 80%.....občas až na 100%........totálne nezrelí..........
a ľudia tu......povedala by som, že my sme takí ostarkovia........v niečom ako dôchodcovia, v niečom ako škôlkari.............
vek nespĺňam, ale detská povaha je povaha podľa mňa neuvážlivá, ľahkomyseľná, nezodpovedná, povaha väčšiny nevyzretých 13,14,15-ročných klukov ktorí ma pre pár minút o všetko pripravili
podla mna je to ked je niekto hrozne urazlivy alebo sebecky a velmi ziarlivy. to sa moze v kazdom veku prejavit. A deti toto vacsinou prejde rychlo narozdiel od starsich
u mňa asi len tak, že sa mi páčia infantilné veci (záves so zvieratkami a kvetinkami, dosky na zošity s ovečkami a slniečkom, všelijaké ceruzky s pierkami, barbie žuvačky a podobné ..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
he?
A detská ako plnohodnotný dospelý človek, ktorý sa vždy rád zahrá na dieťa lebo je hravý alebo tak..
ja by som to riešila percentuálne.........napr. hrdinovia zo Zúfalých manželiek sú detskí maximálne na 10% a tí z Priateľov až do 80%.....občas až na 100%........totálne nezrelí..........
a ľudia tu......povedala by som, že my sme takí ostarkovia........v niečom ako dôchodcovia, v niečom ako škôlkari.............
to je tou ******* dobou