Mna by zaujimalo ako sa pozera starsia generacia na opacne pohlavie..napr mi mlady si vsimame aj mladsich ale aj starsych ale tych dedkov uz moc nie ..myslite ze ked ide babka po ulici a uvidi nejakeho dedka pozera na nho tak ako chalani za nejakou mladou
ved ale moja starka... vzdy ked ideme z kostola, tak mi vravi...a tam byva jeden doktor...jaaaaaj taky fesak... a s takou skaredou blondinou byva...jaj..
Podľa mňa aj starí ľudia ľúbia... Nie už ako za mladi.... Ale ľúbia. A aj taká babka môže pozerať na svojho vyvoleného s láskou, úctou a obdivom... hoci to už nie je to čo bývalo
Čerstvá piatková skúsenosť - nastúpin do električky, pozirem - žiadne miesto na sedenie - tak ostanem stáť. V tom mi nejaká stará zo zadu kričí (samozrejme po východniarsky) že mám pekný zadok ale mohol by som sa posunúť trochu doľava. Najprv som nechápal o čo ide. Až neskôr mi doplo čo povedala tak som sa teda posunul. A medzitým sa tá stará za mnou aj s nejakou Ďalšou starou začali strašne nahlas rehovať. Ešte doteraz neviem čo im bolo také smiešne. Ale neviem či nemali náhodou vypité keď im nerobilo problém kričať po celej bričke kričať že mám pekný zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
5.No urcite za to dostali pekny balik ale vyzeralo to fakt dost divne
ale zaujímavá otázka... kedže som zatiaľ stará nebola, neviem na nu žiaľ odpovedať
babky sa tiez vedia strasne uchylne kukat,by ste neverili.Normalne ze sa chlap az hambi
A dedkovia bezne kukaju po mladych babach...