Neviem sa rozhodnúť ako ďalej, preto sa pýtam na váš názor. Robila som prijímačky na dve bilingvalné gymnázia, na oba ma prijali. Na Parku mládeže (španielske) som bola 4. a na Opatovskej (anglicko-nemecké) som bola 1. No a ja sa neviem rozhodnúť či ísť n
musíš si sama vybrať, ja by som si išiel na opatovskú pretože s tými jazykmi vidím lepšiu perspektívu, ale nepoznám školu, postupy učiteľov, úroveň... takže ťažko povedať
Hmm...traja máji kamoši chodia na Park. Jeden na španielske a dvaja do anglickej...a čo počúvam od nich tak podla mojho názoru radšej tam jak na opatovskú. Park je podla mna na trochu lepšej úrovni.
Ale záleží to na tebe...ja teraz mám podobnú dilemu ale s výškami a aj ked mi uz poradilo 10000000 ľudí tak aj tak neviem kam mám ísť kebyze ma zoberú na to čo som si poslala prihlášky čo 90% je ze mamzoberú na vsetko :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
... tie vase problemy, ja som bol rad, ze ma vobec niekde prijali a nie este si vyberat