ľudia by mali vykapať, aby Zem konečne začala fungovať tak, ako má, lebo ten pojebaný živočíšny druh, ktorý ničí všetko okolo seba je fakt pre tento vesmír prd užitočný... asi tak... no snáď sa moje proroctvá jedného dňa naplnia... veď príroda sa dokáže zbavovať zbytočného odpadu !
zmenila by som charakter a vnimanie ludi, a drogy alkohol, cigy a vsetky picoviny co do seba jebeme by sa nevyrabali, lebo by ich nikto nechcel,vsetko by bolo fer atd atd je to na strany
Za najkrajšie považujem prírodu Ale nie , samozrejme priateľstvo je krásne.. A tie zlé veci sú na dlhšie čo sa mi nechce opisovať ale najviac ma štve nespravodlivosť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ľudia by mali vykapať, aby Zem konečne začala fungovať tak, ako má, lebo ten pojebaný živočíšny druh, ktorý ničí všetko okolo seba je fakt pre tento vesmír prd užitočný... asi tak... no snáď sa moje proroctvá jedného dňa naplnia... veď príroda sa dokáže zbavovať zbytočného odpadu !