ja poznam jedneho cloveka ktory ma stale otravuje ale jeho by som musel vazne zabit aby mi dal pokoj ja som ho uz poslal aj do pice aj som ho kopol do nohy s ocelovou spickou a stale neda pokoj a vtíra mam uz z neho nervy
bol by som úprimný a otvorený čo si o ňom myslím a poslal ho do teplých krajín.samozrejme podla toho o koho sa jedna no vacsina pripadov by dopadla takto
a @0 - nedá sa. Ja som jednu babu, čo ma otravovala, skoro zabila a nič. Ešte si ma chcela pridať do Friendov na FaceBooku a chcela ísť so mnou von (PO DVOCH ROKOCH ČO SME SA NEVIDELI)
Keď niekoho nema´m raad tak mi je jedno, či ho dákym spôsobom urazím.. .D ale keď sa chcem zabviť, tak to bez toho asi nejde... mžono porozprávať sa že hej t yž ma fakt otaavuješ DD
podla toho, preco ho nemas rada... ale asi by som nesla nanho tvrdo...ale normalne by som mu porozpravala do duse ze preco ho nemam rada, alebo preco mi ide na nervy...toby bolo asi lepsie...potom keby napr. vas nema niekto rad a tak by vas odfajcil no neviem neviem ci by sa vam to paciolo, mne osobne nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@18 odveci trochu
a @0 - nedá sa. Ja som jednu babu, čo ma otravovala, skoro zabila a nič. Ešte si ma chcela pridať do Friendov na FaceBooku a chcela ísť so mnou von (PO DVOCH ROKOCH ČO SME SA NEVIDELI)