Ahojte.Mám jeden problém-chcem schudnúť ale nejde to...Snažím sa jesť menej a 2x do týždňa behávam...Vlastne som aktívna stále (stále skáčem alebo sa hýbem ...chcela som si kúpiť ti debi*né výživové doplnky ako sú Alli a pod. ale po tom čo som počula
ako dlho cvicis? nemysli si, ze to pojde hned a hlavne nestracaj nadej a motivaciu
niekedy to trva aj rok, aby bola vidiet viditelna zmena a najlepsie je cvicit 3-4 krat do tyzdna v kombinacii so zdravym stravovanim (sem tam si mozem dat aj nieco nezdrave, ale hlavne sa neprejedaj)
anorexia je blbost, lebo clovek iba chudne a ostane mu nepevne telo, celkovo, ked iba drzi diety a extremna anorexia konci tak, ze potom ti uz ubuda aj zo svalov...a tabketky su tiez hlupost...nikto, kto pravidelne sportuje a neprejeda sa, nebude mat zlu postavu
Nemusíš ani behat, stači sa zdravo stravovať ale cvičenim tomu pomožeš a jesť pravidelne male dávky. To znamena nie 2x za deň jesť, ale 5x za deň. Namiesto roznym malinoviek a mineraliek piť len čistu vodu. A jedlo najlepsie varené a surové. Dobre pomože tiež piť denne sypaný zelený čaj, ale nie ten odpad v tych papierových sáčkoch čo nazývaju zelený čaj.
inak to že ješ menej je na nič pretože telo si naschvál ukladá zásoby Skôr jedz rovnako veľa ale zdravých vecí.. zelenina , ovocie , ryby , kura , ryža .. etc. A musíš robiť kardio na to aby si schudla.. to znamená niečo pri čom sa ti rozbúcha srdce.. a rob to aspoň 30 min denne. Isto sa to raz poddá a naštartuje.
a kolko vazis?? mozno uz mas tak malo, ze to nejde dole jednoducho.. ale skus osvedceny recept, nejesť po 17tej!! ale je to veľmi ťažké vydržať... keď nevydržíš, tak si skús dať po 18tej aspoň
určite si nekupuj žiadne doplnky..jedz menej sacharidov a vylúč jednoduché cukry..
nechci schudnúť hneď!
ja po zimnom skúškovom normalizujem svoju váhu doteraz ..síce až teraz na tom vážne pracujem , no po asi dvoch mesiacoch mám dole "len" 4 kg(tuku-sledujem si to) a cvičím každý deň + pravidelne jem-každé 3 hodiny, večer už mi moc nechutí..a hlavne tvaroh, ovsené vločky,celozrnné pečivo, vajíčka, mäso, zeleninu!!!, z ovocia tak melón a jablká no a váha ide dole, no postupne a s tým, že treba formovať svaly, ktoré tú prijatú energiu spotrebujú a nebude sa ukladať vo forme tuku
@petuska11111 neviem v akom stupni je Tvoja ,,tucnota" ? ale to ze budes jest menej nic nevyriesi, jest potrebujes - tak ako vsetci aj ludia co chcu schudnut. len musis upravit pomer toho co jes - takze jest bilekoviny, aj tuky mozes ale vyhladavaj zdrave a cukry to su hlavne tie ,,tucnotvorne" latky- ale aj sacharidy treba- neznamená to ze to mas uplne vylucit sacharidy. plus sport , ten Ti urobi dobre v kazdom prípade ci si chudá alebo tucná - pozri si trebars v googli ako zdravo schudnút a vyhodi ti to vela stránok, potom existuje vela knih o cviceni , stiahni si nejake videa, napr yoga melt down, pilates , atd .. mas vela moznosti
@petuska11111 Ak máš naozaj 13 rokov, tak si vo vývine a môže sa Ti zdať že si naraz pribrala, ja som bola na tom tak isto ale s tým nič nespravíš. Žiaľ, neuvádzaš svoju výšku ani váhu, možno sa Ti len zdá že si tučná. Ale pokiaľ máš naozaj problém, najlepšie bude ak navštíviš svoju detskú lekárku a potom už len tie bežné veci pohyb a zdravá strava...
Tak ďakujem všetkým za rady a hlavne tým zakomplexovaným debilom ktorý si tu so mňa robia srandu ....ja nepotrebujem rady od dementov ktorý nevedia čo so sebou! a PS:slovo ''debilné'' som napísala s * , lebo neviem čo tu od tohto blogu či čo to je očakávať...jednoznačne skúsim rady rozumných ľudí ktorý mi tu pomohli rozumnými vetami a budem dúfať v zázrak
@petuska11111 Ja by som radila nejest menej. To neni dobre. Radsej zdravo. A tiez zalezi kolko uz cvicis. Lebo vysledky sa nedostavia hned. U niektorich ludi vysledky vidiet az po roku niekedy aj po 2. Treba zdravo jest. A sportovat tiez. Behanie neni zle . Na tvojom mieste by som chodila aj do fitka popripade cvicila doma . A hlavne treba aspon 3-4 x do tyzdna cvicit. A hlavne nesmies sa 'pretazit' lebo to potom skodi tvojmu organizmu. Dolezity je retazec: trening+strava+spanok.
@petuska11111 Aha. Ja osobne cvicim uz dlho a stravujem sa zdravo ale zase ja mam hrozne prisny jedalnicek. Hlavne co nesmies robit lebo to skodi telu je: pretazit sa,pit alkohol,brat drogy alebo fajcit to telu vobec neprospieva a uz vobec ludom co cvicia ( ako netvrdim ze to robis iba pre istotu ta informujem) osobne ja obmedzujem aj sladke aj niake sladke pitia lepsie je pit cistu vodu a hlavne nejest malo ale zdravo ale zase netrdim ze si raz po par mesiacoch nemozes dat sladke ale nemozes ho konzumovat napr. kazdy den . Jedine co ti mozem povedat: Drzim palce vela stastia
Poradte mi!!! Mám 13 rokov. Moja výška je 173 a moja váha sa pohybuje okolo 62 kilogramov. Mám nadváhu??? Som nabrala vela cez prazdniny ale teraz to uz nejde dole. Som vysoká takze tie tuky az tak velmi nevidno ale aj tak si nemozem dat nejake obtaihnute tricko. Je to smola!!! Poradte mi! Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
niekedy to trva aj rok, aby bola vidiet viditelna zmena a najlepsie je cvicit 3-4 krat do tyzdna v kombinacii so zdravym stravovanim (sem tam si mozem dat aj nieco nezdrave, ale hlavne sa neprejedaj)
anorexia je blbost, lebo clovek iba chudne a ostane mu nepevne telo, celkovo, ked iba drzi diety a extremna anorexia konci tak, ze potom ti uz ubuda aj zo svalov...a tabketky su tiez hlupost...nikto, kto pravidelne sportuje a neprejeda sa, nebude mat zlu postavu
Nemusíš ani behat, stači sa zdravo stravovať ale cvičenim tomu pomožeš a jesť pravidelne male dávky. To znamena nie 2x za deň jesť, ale 5x za deň. Namiesto roznym malinoviek a mineraliek piť len čistu vodu. A jedlo najlepsie varené a surové. Dobre pomože tiež piť denne sypaný zelený čaj, ale nie ten odpad v tych papierových sáčkoch čo nazývaju zelený čaj.
hrkotajúce kosti sú desne sexi
nechci schudnúť hneď!
ja po zimnom skúškovom normalizujem svoju váhu doteraz ..síce až teraz na tom vážne pracujem , no po asi dvoch mesiacoch mám dole "len" 4 kg(tuku-sledujem si to) a cvičím každý deň + pravidelne jem-každé 3 hodiny, večer už mi moc nechutí..a hlavne tvaroh, ovsené vločky,celozrnné pečivo, vajíčka, mäso, zeleninu!!!, z ovocia tak melón a jablká no a váha ide dole, no postupne a s tým, že treba formovať svaly, ktoré tú prijatú energiu spotrebujú a nebude sa ukladať vo forme tuku