síce si ho už nepamätám celý ... ale ... ten koniec .. ten mám celý čas v hlave ... som pribehol do nejakej miestnosti (myslím že to bola škola) a tam jedna spolužiačka s ktorou sa moc nerozprávam hrala pesničku typickú na vianoce ... ja som sa oprel o skriňu a bezmocne som sa pozeral dole a na spolužiačku ... začal som plakať kvôli tomu že mi (vraj) ešte skôr zomrel môj najlepší a zároveň najmladší brat ktorého mam strašne rád a hovoril som jej nech tú pesničku vypne ... a ona sa na mňa len usmievala ...
potom som sa zobudil so slzami v očiach o 5:30 ...
Sny nikdy nie sú obrazom toho, čo sa má stať, ale obrazom toho, o čom ty premýšľaš. Sny sú to, čo ti chodí hlavou, prehnané do tak bláznivej formy, akú by si za bdelého stavu nikdy nevymyslel.
Ty si možno videl nejaký film alebo počul o niečom, čo v tebe zanechalo frustrujúcu myšlienku a vo dne sa ju snažíš zatlačiť, ale tvoje podvedomie sa o ňu stále zaujíma. Možno sa bojíš smrti, zároveň možno cítiš nejaké výčitky voči bratovi, nenávisť k spolužiačke, a tvoj mozog to chce vyriešiť všetko naraz. Preto sa ti o tom sníva v takejto kombinácii.
Neboj sa, tvoja spolužiačka na vianoce nezabije tvojho brata. Skôr sa zamysli nad tým, čo ťa skutočne trápi a pokús sa to racionálne vyriešiť. A ak ťa nič netrápi, tak buď vkľude. Len proste rád rozmýšľaš nad somarinami. A ani o tom nevieš.
v poslednej dobe prežívam dosť ťažké obdobie.. moja ex ktorá chcela byť so mnou kamoška (a strašne som na ňu naviazaný) si ma blockla, kamaráti na mňa serú .. + slovná šikana.. môže to byť aj tým?
Ako napísal @marleymt sny nie sú priamym obrazom toho čo sa v našom živote deje. Skôr len náznakovitým. A každý si svoj sen vie najlepšie vysvetliť sám, lebo len on sám vie čo prežíva a tak. Nemusíš sa báť, bol to len sen a čoskoro naň zabudneš.
@bo3h jasné, úplne kľudne to môže byť tým. uvoľni sa, hoď to za hlavu (jasné, viem že je to ťažké). ale nerobiť si starosti je jediný spôsob, ako sa takýchto blbých pocitov zbaviť držím palce, to dáš
@marjy77 mňa tak baví, keď o mne ľudia hovoria v mužskom rode a pritom marley je unisex meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
potom som sa zobudil so slzami v očiach o 5:30 ...
Ty si možno videl nejaký film alebo počul o niečom, čo v tebe zanechalo frustrujúcu myšlienku a vo dne sa ju snažíš zatlačiť, ale tvoje podvedomie sa o ňu stále zaujíma. Možno sa bojíš smrti, zároveň možno cítiš nejaké výčitky voči bratovi, nenávisť k spolužiačke, a tvoj mozog to chce vyriešiť všetko naraz. Preto sa ti o tom sníva v takejto kombinácii.
Neboj sa, tvoja spolužiačka na vianoce nezabije tvojho brata. Skôr sa zamysli nad tým, čo ťa skutočne trápi a pokús sa to racionálne vyriešiť. A ak ťa nič netrápi, tak buď vkľude. Len proste rád rozmýšľaš nad somarinami. A ani o tom nevieš.
@marjy77 mňa tak baví, keď o mne ľudia hovoria v mužskom rode a pritom marley je unisex meno