Táto otázka sa netýka mňa, nemám v pláne si nikoho a nič znechucovať. Ide o čisto teoretickú otázku.
Je možné si nejakým spôsobom doslova znechutiť/znenávidieť človeka ktorého máte radi? Prípadne znenávidieť nejakú aktivitu/zábavu ktorú máte radi?
Príkla
Jasanko. Jedného mužíka som mala moc moc rada. Potom som si uvedomila VŠETKY JEHO NEGATIVNE vlastnosti a čo všetko robí zle a aký je nemožný a to všetko. Znechutil sa mi, zhnusil sa mi. Nemožníci všade
Bývalý, keď už som ho nechcela, mi začal hrozne smrdieť a proste všetko čo povedal mi prišlo trápne a liezlo mi to na nervy. ale on bol pri tom stále rovnaký, len môj postoj k nemu sa zmenil.
Mne sa zhnusil jeden konkrétny typ auta, lebo týpek ktorý ho vlastní si zo mňa hnusne urobil p--u. Ja som to jeho auto vlastne ani nevidela, len viem že ho má, ale ked vidím ten druh auta hocikde stáť, proste mi to vždy pripomenie toho idiota, a preto mám averziu aj k tomu autu. A že to auto stretávam pomerne dosť často ani nevravím
ja s tym teda problem nemam, staci si vsimat jeho/jej chyby a zacat si ich pripustat a nabalovat a vlastne po case zistis ze ta ten clovek doslova serie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
IZZA-HUT-facebook.jpg" target="_blank"> IZZA-HUT-facebook.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
dúfam že nerobím chute
alebo keď s niekým/niečím budeš mať negatívnu skúsenosť (ako ty s tou pizzou), tak môžeš dostať z toho fóbiu
alebo pri istých psychických procesoch a udalostiach (toto sa stalo aj mne)
tak ho musíš nejak naštvať nech ťa škaredo spičuje nech sa prejavia jeho horšie stránky a bude to.