Predstav sa, napíš, že obdivuješ dotyčného preto, lebo bla bla, a že by si ho chcel požiadať o autogram, nezabudni poďakovať. A ak priložíš obálku s vypísanou tvojou adresou a nalepenou známkou, máš veľkú šancu, že ho aj dostaneš. Mne to tak už vyšlo
@musefanatic@3 SAMOZREJME, ze to nie je jedno . Ak ides pisat nejakemu megapopularnemu cloveku, ktory mozno takych obalok naozaj dostava 50 denne, je velka pravdepodobnost, ze sa Ti na to vykasle.. a ak zas niekomu, kto je znamy tak mozno Tebe a par vyvolenym, sance sa zvysuju - nepriama umera . A inak uz Ti vsetko napisali hore. Ale nepis to, aby to bolo moc dlhe, co najstrucnejsie sa snaz. A tu obalku s vypisanou spatnou adresou a znamkou - to bude velmi prospesne. Tak vela stastia!
Ja už som posielala pár (jeden mi už aj prišiel, juchú.... čakám na dva a ešte idem posielať tri). Tak napíš ako sa voláš (stačí krstné), koľko máš rokov, odkiaľ si, najprv že prečo sa ti tak dotyčný ľúbi a pod. somariny, potom pripíšeš že prečo vlastne píšeš, pekne poprosíš, potom prihodíš do obálky veci, ktoré tam majú byť (na SK známky, do zahraničia už aj IRC a SASE) a pošleš
@flussica Nie nevyhnutne sa ti na to vykašle Ja som posielala týpkovi, čo tých obálok musí dostávať nie len 50, ale aj 100 aj viac denne a nielenže mi podpísal tie dve fotky, čo som mu poslala, ale pridal aj osobné venovanie
@misicka606 Ti poviem... včera som čítala, ako si Mark Hamill (aka Luke Skywalker z originálnych Hviezdnych Vojen) žiada 150 doláčov za autogram... Ja na jeden (teda, od dvoch ľudí naraz) čakám už od októbra Budiž, zaneprázdnenosť je sviňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a rovno si vypýtaj lístky do Viedne na najbližší koncert!!!!!!
dig more ty kokot zajebaný podpíš sa sem tou zasranou krivou paprčkou na tento hajzlák, lebo ty naštím do huby!