ja robim cele leto takze cojaviem. ale kolegov mam super a po robote chodime aj chlastat dakedy takze som relativne spoko. ja si tie peniaze uzijem potom niekedy v septembri ked uz vsetci budu mat po dovolenkach takze sa tesim
moje bolo tento rok najlepsie!! bola som animatorka na tabore, s mamcou sme si dali chill out, chatovica, festival, stale som niekde s kamaratmi a este ma caka pariz
strážením tetiných psov, dvojtýždňovou youth exchange v Anglicku, pár párty tu u nás, trochu povaľovania s kamarátmi, Letná akadémia Discover s @tosom a pár ďalšími skvelými ľuďmi, učením sa, občasným varením a praním ... i tak. a zajtra, teda dnes, odchádzam do BA, pracovať, bývať u sestry, chodiť na párty
pohodove prazdniny ako kazdy rok, obcas raz za cas vyjst von s kamaratmi, dovolenka s rodicmi co bolo tiez fajn a inak celkovo hodnotim pozitivne, je stale co robit
Najlepsie prazdniny!! leto u babky, vylety do viedne, prahy, grilovacky, filmove serialove maratony proste pohoda, stretla som sa so vsetkymi spoluziakmi a teraz to perfektne zakoncujem v uk
Celé sa to začalo Parížom so @ssnehulienka , potom som išiel na 12 dní do Rumunska so super ľuďmi, potom týždeň v česku s tými istými ľuďmi, týždeň v česku u mojej babky, potom letná akadémia na týždeň opäť so @ssnehulienka a inými indivíduami, potom festival v piešťanoch s indivíduami, ktoré som stretol v Paríži a na Discoveri a to bolo do nedele a teraz je utorok a teraz len kaprujem a čítam knihy
@smartboy myslím, že dlhšie prázdniny sú najmä kvôli dovolenkám a kvôli tomu, že sedieť v škole v 40 teplotách by nevydržal nikto O.o nájdi si nejaké zmysluplné činnosti a uvidíš, že aj tebe sa začnú prázdniny páčiť
Moje prazdniny boli a aj su perfektne , aj cele leto . Navstivila som krasne miesta na dovolenke v chorvacku ( zagreb, fazana, pula, narodny park suostrovie brijuni ) , v talianskom trieste , v rakusku ( alpy, vieden ) aj v madarsku ( budapest ) . Bola som jednou z veducich detskeho evaanjelickeho primeskeho tabora , ale pochodila som aj po slovensku ( bratislava, bardejov, kosice, banska bystrica , viac krat dudince , lucenec, zvolen ... Agroturistika drazovce a pobit u starych rodicou . Krasne chvile s mojou partiou. Vo velkom krtisi , mladeze, posedenia stretnutia , kopa casu , zazitkou a naplnenych dni , perfektnich ludi oddychla som si od skoli, spoluziakou, ucenia , biflovania a pravopisu , povinnosti . Dobyla som energiu a som pripravena na dalsi perfektny skolsky rok . Vdaka bohu za vsetko
Najlepšie prázdniny vživote dovolenka v Tunisku kde som spoznala neuveriteľných ľudí aj moju prvú letnú lásku Dámska jazda so segrami na Šírave a potom prázdniny u krstnej nezabudnuteľné grilovačky a párty na dome tiežž kúpaliská a chillovanie s kamošmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
keby som nerobila cez víkendy vo Fast Foode, neviem ako by to bolo tieto prázdniny.. Preto zostanem aj cez školský rok pracovať
Festivaly, koncerty, grilovačky, stanovačky, akcie s kamarátmi, noví ľudia proste naj
Škoda, že tá najlepšia partia býva za kopcami.
Nič nerobiť 2 mesiace je fakt na hovno..už normálne chcem ísť do školy.
A ako som strávil prázdniny? Ako každý rok..doma a nudne
@salkoo ze s kym?
Takže najsammega!