Najradšej keď je pekné počasie, tak sa prechádzame po Bratislave...a srdcovkou je Devín...
Ale inak v tých klasických dňoch nič neobyčajné, sem tam kofolka alebo večera, prechádzky, len také ničnerobenie v posteli a doma...a ešte zariaďovanie bytíku.
ako trávime čas? Cez týždeň klasika, o ôsmej sa k sebe dostaneme po pracovnom dni, pozrieme si spoločne internet, prečítame, zabavíme... on si nachystá veci do práce, lahneme na postel, niečo porozprávame a zobudím sa s tým, že je jedna ráno a musím domov...
a víkend? Buď prechádzka, film alebo nejaký šport...
ja sa nestazujem, mam mladeho chlapa, mam ho uz sedemnasty mesiac, s nim sa neda nudit a ja mam vela energie, ale dlho sme neboli v Dopleri....inak ja som za kazdu kravinu, naposledy sme zdolali Zeleznu ale uz sa tesim na dovolenku , tohto roku to bude asi az v septembri....a nahovaram ho aby si kupil cajgel, alebo korcule...za be asi nebude, drzte mi prsty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale inak v tých klasických dňoch nič neobyčajné, sem tam kofolka alebo večera, prechádzky, len také ničnerobenie v posteli a doma...a ešte zariaďovanie bytíku.
a este ked v lete dostane napad tak ideme do hor a on iba nadava, ze ako by bolo dobre v posteli ale potom je aj on rad...
moj posledny napad bol vylet do Pariza, takze uz len zaplatit letenky a v lete pojdeme
a víkend? Buď prechádzka, film alebo nejaký šport...