Je v tvojich možnostiach dokázať, že si skutočne narodil na Zemi? Je rodný list zárukou pozemšťanstva? Dá sa spoľahnúť na pravdovravnosť rodičov, prípadne širšej rodiny?
(Pripomínam, že už po celé generácie drvivá väčšina rodičov s vážnou tvá
mne je až podozrivé, že mi nikdy nepovedali to známe "odkiaľ ty si?" až moc sa ku mne priznávajú ale otec sa občas opýta mami "a je to moja dcéra?!" a ja si začnem húsť "mihihihi ani nechci vedieť odkiaľ som"
Narodila som sa na planéte Melmak ale v rodnom liste mám že som sa narodila na Zemi. A drvivá väčšina z mojich 2342 rodičov mi s vážnou tvárou klame. Hanba.
Neviem ako vy ostatní, ale ja by som najprv skúsil analýzu DNA. Je síce pravda, že nie je tomu tak dávno, čo vedci horlivo obhajovali divnosti a lá newtonovská koncepcia vesmíru, ale v niečom sa na nich snáď dá trochu spoľahnúť.
@mayo skvôr by bol lepší liter KBŠ - ky s nejakou brzdou ale toulén asi žažko, mám sa zatial veľmi rád a aj svojich frajerov by som nerád sklamal.........filip
Tým, ktorí majú domnenie, že moje vedomie je momentálne ovplyvnené akousi ilegálnou substanciou, by som chcel odkázať, že ja také ani nepotrebujem, som totiž poslucháč filozofickej fakulty.
A mimochodom, rozmýšľam, že sa stanem členom nejakej konzervatívnej strany.
Pytas sa na take otazky, na ktore sa neda odpovedat. Pradepodobne sme sa nejakym sposobom vyvynuli na zemi, ale zem je vo vesmire, vesmir je nekonecny , co bolo pred vesmirom ? Myslim, ze my mozme byt minimalne radi, ze sa nad podobnymi vecami zamyslame a mozno niekedy v zivote sa nam podari aspon na 1% nieco "objavit", zatial co na druhej strane rieky tisko sedia ludia, ktori ti budu tvrdit, ze nas spasil jezisko a jeho otecko nas stvoril z kosti, pripadne nejake ine nabozenstvo...
Kategorizácia na základe spoločných časopriestorových súradníc, nehovoriac o vedomí náležitosti k takto vytvorenej skupine, je pre mňa nepochopiteľná koncepcia.
Pôvod seba/sa ma nezaujíma a nevidím jeho význam pre akýkoľvek aspekt svojich občasných metabolických procesov na tejto planéte. Aj tak vás všetkých očipujem.
Ja pochádzam z exoplanéty G1581c, teda moji predkovia s tade pochádzajú. Ja som sa narodil na vesmírnej lodi AFP - Ortilearia (preklad z Artoriánskeho Federálneho Jazyka). Je nás viac a putovali sme ku vám 12 násobkom rýchlosti svetla. Pri tejto rýchlosti nás trvala cesta ku vám len niečo pod dva roky a však na obežnej dráhe okoli planéty ktorú nazývate Neptún sme naše telesné schránky pripravovali ďalších 15 pozemských rokov. Niesme votrelci, sme len návštevníci ktorý sa teraz kôli poruche Fázového pohonu nemôžu vrátiť späť na Artos. Odoslali sme signál smerom k obežnej dráhe našej planéty, žiaľ k Artosu dorazí až za 20 rokov, vlastne už iba 14 rokov. Príjmite nás do vašého spoločenstva po túto dobu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale sem-tam sa previbrujem k Aštarovi, dáme nejaké to pivo, zahráme šach a odčipujeme pár chudákov.
a inac suhlasim so @zajko30
len k Tebe by som pridal ešte liter šmakového toluénu
A mimochodom, rozmýšľam, že sa stanem členom nejakej konzervatívnej strany.
Pôvod seba/sa ma nezaujíma a nevidím jeho význam pre akýkoľvek aspekt svojich občasných metabolických procesov na tejto planéte. Aj tak vás všetkých očipujem.
Som si myslel, že niečo nie je v poriadku. Ale teraz, keď prší, viem, že som zameškal vlastnú radosť.
v trnave máme dosť mimozenčanov