ja narodeniny vnímam ako deň keď si robím čo chcem, a ideálne je, keď v ten deň som sám, aby som si fakt mohol robiť čo chcem a na čo mám náladu, preto nemám rád ani nejaké (moje vlastné) narodeninové oslavy... napr. ja idem rád von s ľuďmi kedykoľvek, len na narodeniny by mi mohli dať pokoj všetci
Deň, kedy si môžem robiť čo chcem a hlavne, všetci sú na mňa milí (Nikdy to tak nebolo, ale dúfam, že raz to príde. a tak nejak pekne. Proste by to mal byť aspoň jeden môj jediný deň v roku.
Vidím to tak, že sa všetci snažia byť na mňa prehnane milý, kupovať mi dary a pod. avšak to nechcem. Dary mi nemusia kupovať vôbec, stačí aby boli príjemní celý rok a nie len v jeden deň.. Narodeniny sú blbosť, nemám rád svoj sviatok. Fakt nie
NERVY. Otrepané všetko najlepšie bez kúska úprimnosti a citu. Každý mi hovorí, že ,,veď ty máš narodky", bez toho by som asi hlúpa umrela. Darček čo dostanem si sama vyberiem (nuda, žiadna originalita zo strany darovateľa a žiadne prekvapenie) a celkovo deň keď som s narodila je chybný.
Ja to beriem z toho pohladu že " boože zase o rok viac" ale tak kedže mam patnast tak viem že by som sa mala tešiť, ved čo budem hovorit ked budem mať štyridsať
A potom sa mi ešte nepáči väčšina tych "uprimnych" blahoželaní, napr. na facebooku čo tam všetci píšu len preto, lebo sa im to tam ukáže, viem že je to LEN facebook, len virtuálny svet,ale aj tak....proste nemám rada narodeniny, najradšej by som tie svoje zrušila
na moje narodeniny sa velmi tesim uz tyzdne vopred viem ze si na mna spomenu kamosi, poposielaju mi sms, dostanem nieco pekne a cely ten den je taky vesely a nakoniec party
tak šelijak...depčim a tak. posledne som si oslavila sama,bo som to nikomu nepovedala....najebana som spala v izbe asi dva dni,tak som sa roztriskala...potom ma odhalili že slavim 20 a musela som ísť na trhy,jesť parky a zorali ma aj na kolotoč a dali na chladničku oznam, že gratuluju.
do terajšej 19tky som brala pozitívne, pretože na 19tku som sa najviac tešila a tento rok si hodlám užiť najviac zo všetkých a vela vecí by sa už malo konečne podariť, tak snáď vydá ale potom to už budem brať negatívne pretože chcem mať stále 19.....
už dlho som nemala také tie pekné narodky, v zmysle jéé ty si dnes oslávenec, tak sa s tebou dnes nebudeme hádať, budeme aspon dnes k tebe milí a dáme ti sami od seba nejakú drobnosť... to sú pre mna pekné narodeniny kedže už dlho také neboli, vnímam ich negatívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A potom sa mi ešte nepáči väčšina tych "uprimnych" blahoželaní, napr. na facebooku čo tam všetci píšu len preto, lebo sa im to tam ukáže, viem že je to LEN facebook, len virtuálny svet,ale aj tak....proste nemám rada narodeniny, najradšej by som tie svoje zrušila
a taktiez viac zodpovednosti hlavne v tomto obdobi.
najradsej by som zastavila svoj vek teraz. ja nechcem ani 18 -.-