stava sa vam, ze vidite len ako keby sa vam snivalo? uz nieco cez mesiac vkuse nevnimam, lebo cely den mam taky pocit, ako ked vas niekto zobudi uprostred noci a vy ledva vnimate a mate pocit ze ste len vo sne..takymto sposobom ja vnimam cely den...a uz n
no enmam..ako stalo s ami niekedy ze rano ked osm vstala tak som nevladala mat otvorene oci..a nechybalo vela a zaspim postojacky ale t asi nie je tento pripad
@13 a vobec ta to neprechadza? lebo ja v podstate cely cas posobim normalne len vsetko co sa deje akoby sa dialo niekde mimo mna, ludia os mnou hovoria a ja ich vnimam len akoby zdialky...uz sa citim ako blazon
poznam ten pocit, zaživala som podobne pocity ako ty...ako hovoriš-sice vnimaš, ale len tak slabo, akoby z diaľky, akoby si bol len nejaky divak a všetci okolo teba niečo hraju...v tom svojom svete ti je sice hrozne fajn, zaživaš akesi "duchovne osvietenie", ale zaradiť sa do bežneho života ti robi problem. dokonca som mala obdobie, keď to trvalo už veľmi dlho a mala som chuť isť ku psychologovi, neviem čim to je...možno tym, že sme mladi a v kuse nad niečim premyšľame, sme hlbavi a potom nam unika realita...mimochodom prave teraz zaživam ten stav, som tam hrozne ďaleko od všetkeho...
ja som mala raz celý deň takýto.. presne ako opisuješ.. nič príjemné... mala som to, keď som v noci nespala.. teda spala, ale stále sa mi snívali také chobotiny a som sa zobudila ešte unavenejšia... ja na tvojom mieste by som sa skúsila poriadne vyspať.. dať si PRIRODNE tabletky na spanie (tuším sú aj také, lebo tie tabletky na spanie sú iba na predpis.. asi... no a okrem toho sú aj návykové... ) alebo piješ málo tekutín.. aj z toho to môže byť.. no ale mesiac...
@23 akurat ze mne v tom svete uz nie je dobre, lebo ked som s ludmi ktorych mam rada vobec z toho neviem byt stastna lebo ich ani nevnimam a vnutri az kricim
@6 , ja mám takýto stav dosť výrazný pri fyzickej námahe
Tiež sa mi to stávalo..ako za špinavým okenným sklom, nejako to plynie okolo, jedno za druhým a zrazu, hup, dva-tri mesiace som prejeb-..presr-..eh, premárnila pasívnym civením na to, čo sa deje naokolo.
U mňa to náhle prejde s niečím veľmi pozitívnym, alebo, naopak, negatívnym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@10 no to dufam ze je to prechodny stav lebo takto sa neda ani zit, akurat mam z toho depresiu a je mi do placu
ako keby si sa dívala cez cudzie oči?
Tiež sa mi to stávalo..ako za špinavým okenným sklom, nejako to plynie okolo, jedno za druhým a zrazu, hup, dva-tri mesiace som prejeb-..presr-..eh, premárnila pasívnym civením na to, čo sa deje naokolo.
U mňa to náhle prejde s niečím veľmi pozitívnym, alebo, naopak, negatívnym.