dnešné ráno ma donútilo sa zamyslieť (au to bolí) nad tým ako vznikajú tie všeky mottá?
náhodou? alebo hodinovými špekuláciami?
..pretože mne sa napríklad jedno prisnilo..a ďalšie som omylom vypotila=D
my viedieme so spoližiakom fylozofické diskusie cez icg a tieš sa nám niekedy prišťastí povedať niečo nad čím sa treba zamyslieť..napríklad " nenechaj sa ovládať ľudmi čo ani nevedia že s tebou ovládajú"...alebo " všetko je na pič. a preto sa smejem.. "
Ja mám len jedno motto / Včerajšie víťazstvá, nech akokoľvek krásne, sú už minulosťou. Dnes musíš pokračovať ďalej, aby si zajtra neprehral / a vzniklo ako obyčajná myšlienka... ako som tak rozmýšľala po jednej skvelej akcii, po jednom "víťazstve"
no my s kamoskou sme sa rozpravali o jednom skvelom kamosovi ked zrazu povedala...Svet je velky kusok skladacky do ktorej patris aj ty. Kukala som na nu jak tluk ze jak to suvisi s nasou debatou a co to keca lebo som trosku nevnimala...Ale je to krasne motto...Mna napadaju motta jedine ako myslienky do mojich basni aj ked obcas su chabe....hlavne je aby som mala zlu naladu ked tie basne pisem a uz je tam dost myslienok a z niektorych potom vzniknu aj motta...Taze asi tak nejak...
na strednej som mala motto:ja na to kaslem,ja idem spat! povedala som si to vzdy,ked sa mi nechcelo ucit,cele 4 roky ...vzdy tak okolo 2-3 v noci...to bol zabijak..
teraz mi tie citaty a motta akurat lezu poriadne krkom , ked ma caka skuska z latinciny.. ale pacia sa mi naj naj 2 : veritas odium parit- pravda nenavist plodi, a este Amicum in secreto mone, palam lauda.- priatela v sukromi napominaj, na verejnosti chval
my sme mali jedno ..ae si to uz dobre nepamatam a v tom podani boolo prave to caro
vzniklo na labaku z fyziky...
nespi,lebo si prespis pritomnost nebudes mat ziadne spomnienky na minulost a nebudes pripraveny na buducnost
lebo kamoska trocha spala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@domusqa -pekneee
vzniklo na labaku z fyziky...
nespi,lebo si prespis pritomnost nebudes mat ziadne spomnienky na minulost a nebudes pripraveny na buducnost
lebo kamoska trocha spala...
@athelasil
Život je už raz taký..Človeka najprv nažhaví a potom odkopne=o.
a Nesnaž sa obnoviť, čo je už zabudnuté
a ten ze @9 : ten je super ze všetko je na pi*u preto sa smejem
"Sprostý majú šťastie, ale ja som výnimka potvrdzujúca pravidlo..."