cojaviem .. netusim ... ale moj nazor? ludia su ako ovce .. idu v stade proste...ked s tym zacne jeden, pokracuju dalsi a dalsi .. lebo si myslia ze je to cool alebo co
@hotaru aký je problém so slovom "spolok"? dal som to slovo do úvodzoviek "". ja neviem ako inak to nazvať a skupina ľudí zase znie ako keby ich bolo maximálne tak 10.
Na základe demokratických možností v rámci voľného zhromažďovania mentálne retardovaných jedincov je možné, že vznikajú takéto bandy, v ktorých sa zhromažďujú rôzne indivíduá s rôznymi výzorovými anomáliami, ktoré sú ostatnými indivíduami považované za moderné....
Subkultúry sú (žiadne oficiálne sociologické pindy, osobné pozorovanie) sústredené ohľadom žánru hudby alebo spôsobu odievania, často oboch.
Čiže buď fanúšikovia istého hudobného interpreta začnú napodobňovať výzor hudobníkov alebo estetické vyznenie klipov atď (samozrejme okruh týchto kapiel sa rýchlo rozrastá), alebo spopularizovaním módnej značky/osobného imidžu nejakej osobnosti (príklad: lolita a japonské všeličo).
@zajkousko bravcovinka? no skoda ze si uz zmazal svoje fotky kde vyzeras jak vypaseny amik... a neprovokujem ta, len mi neda nereagovat na tie tvoje primitivnosti, ktore chrlis na kazdeho, kto nie je rovnako vypatlany ako si ty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A iným ľudom sa to páči, tak sa k nim pripájajú.
to je môj názor
tam mas toho viac o spolku EMO
wau drahá, si úžasná
Čiže buď fanúšikovia istého hudobného interpreta začnú napodobňovať výzor hudobníkov alebo estetické vyznenie klipov atď (samozrejme okruh týchto kapiel sa rýchlo rozrastá), alebo spopularizovaním módnej značky/osobného imidžu nejakej osobnosti (príklad: lolita a japonské všeličo).
od teba to príjmem s láskou každu urážku, ja ťa za to súdiť nebudem, na to sú Tí tam hore, pekný deň
"keď som videl tých pár "debilkov" dorezaných od žiletiek a ešte aj chlpny na nohách prefarbených na čierno, mal som dosť, no grc, nad grc"
hm, ja sa nemusím opekňovať, som aj v skutočnosti pekný na rozdiel od teba špekáčik
a keď si už chceš opakovať
"Verim na UFO a masturbujem 2 krat do dna, to vraj aby som bol zdravy."
hehe, aké veľavravné a zmysluplné
ja som nezačal, ale táto bravčovinka ma stále provokuje , ale už budem ticho, seriem na neho z vysoka
heh,