@1 ja tiež akosi nerozumiem tomuto detinskému spôsobu spoznávania sa. Ak sa mi niekto páči, tak dávam najavo presne takú dávku náklonnosti aká je úmerná s tým, že rátam, že z toho nič nebude. Niekedy bohužial. Aby som kvôli tomuto mal nejaké osvedčené pravidlá, metódy?
sa mi take nestalo, ze by sa mi niekto na ulici zapacil a zacala by som mu vnucovat. vlastne moje vztahy zacali vsetky na internete a vzdy prvym krokom mna. a uz na to jebem. aj to tak (vzdy) vyzeralo potom.
a znamy? neviem.. poviem, az sa mi niekedy nejaky znamy zapaci.
ale s jednym chalanom sme po sebe isty cas hadzali ocko, ale to islo same, prirodzene. proste on sa snazil nadviazat konverzaciu so mnou, ja s nim. ale potom sa zmenili okolnosti a prestala som ho vidat.
tak treba s mierou. Je dobré mať načítané knihy a použiť z nich zopár fráz alebo ak je fajn hudba, tak ladnými pohybmi upútať na seba pozornosť a potom nadviazať očný kontakt a niekedy to stačí nechať na voľný priebeh a byť sám sebou, to mám najradšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale s jednym chalanom sme po sebe isty cas hadzali ocko, ale to islo same, prirodzene. proste on sa snazil nadviazat konverzaciu so mnou, ja s nim. ale potom sa zmenili okolnosti a prestala som ho vidat.