Ahojte, viem ze takychto tem je tu urcite kopa ale ja by som potrebovala fakt poradit ... s balenim chalanov nemam ziadne skusenosti ... uz som chodila s niekolkymi ale nikdy som sa nemusela ani snazit a islo to ... ale teraz je tu jeden, ktory mi nedovol
@daarkness myslím ze proste by si mala byť odvážnejšia a narovinu mu povedať lebo 90% prípadov co poznám by ju chcel aj ten druhý ale ona mu to nikdy nepovedala...
Aj mňa chce každá a ja tiež som uz zo 7 chcel ale oni len také hovadiny robia a snažia sa nadviazať reč ale nemajú odvahu mi to povedať, a to sa mi páči!
Znie to ako klišé ale nespriadaj plány ako ho zbaliť ako zaujať a pod. kedže väčšinou to nevýjde ked sa budeš hrať na niečo čo niesi :-S Proste ak si ťa vkuse obzerá, snaží sa s tebou nadviažať konveráciu aj ked to nečakáš, komunikujete spolu tak v tom pokračujte a ono sa to časom vykryštalizuje, ak chceš vedieť na čom si, priprav pre neho púdu ked môžete byť sami a v blízkosti seba ( večerná prechádzka, posedenie na lavičke, pozrite si film u jedného z vás atd. ) A ak bude mať záujem určite sa pokúsi ti dať bozk Veľa štastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Aj mňa chce každá a ja tiež som uz zo 7 chcel ale oni len také hovadiny robia a snažia sa nadviazať reč ale nemajú odvahu mi to povedať, a to sa mi páči!