Ako zistíte, či ste ľuďom sympatickí? Či vás majú/nemajú úprimne radi?
Ahojte Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Na prvý pohľad to možno vyzerá trochu divne..tá otázka,ale možno ste už niekedy mali pocit, že daná osoba sa s vami "akože" normálne baví ale nevedeli ste vôbec odhadnúť, či to myslí úprimne. Či si z vás neu
90 percent populácie sú neuprimne svine. Jediní úplne uprimní ľudia su asi tak autisti . Ja to napríklad viem zistiť,ale to sa nedá opísať ,to musíš vycítiť
Vďaka za komenty fú....no dúfam, že to nie je až také zlé, ako poniektorí opisujete ja ..u niektorých som si proste na jasnom..tak viem, toto je fakt kamoška napríklad (dúfam ) a tímto sa radšej vyhýbam...najhoršie je, keď spoznáte niekoho nového a ten sa s vami v rámci možností baví..ale máte skrátka taký čudný pocit, že v skutočnosti vás má na háku...a neviem rozoznávať či sú to len moje prehnané obavy z nových ľudí alebo opodstatnený varovný signál..niečo ako "daj si pohov"... takže tak :/
neviem, ja si to vždy domyslím z toho, ako sa so mnou baví, ako na mňa pozrie, atď.. aj tak si ale vždy myslím, že ma nemá ten nejaký človek rád a myslí si, že som trápne decko.. takže je to úplne jedno..
@passko jou máš pravdu to sa nikdy nedá na stopro..ja len ak to u niekoho naozaj neviem rozoznať...teda nechcem sa zbytočne zľaknúť a odpíliť možno snubné kamarátstvo hneď na začiatku...ale zase netúžim byť ani vtierka...a občas mám pocit, že tou vtierkou napriek svojej vôli som ..lebo si stále poviem..ale veď nevieš to na isto..nenahováraj si atď asi začarovaný kruh...je to kus na prd...ale díky za odpovede všetkým
@laura9 tak naco sa lakas?? proste maj kamaratstva a ako sa oni budu k tebe spravat tak sa spravaj ty k nim.. ci je kamarat abo nepriatel.. ide o to iste.. a zas neni dobre sa kamaradit so vseckymi a vynucovat si kamaratstva aj tak iba vyuziju a odjebu.. je jedno
na niekom to je vidieť.. a väčšinou sa nestretávam s ľuďmi tak nejak "nútene" ako to bolo napríklad v škole,, tak som si nebola celkom istá.. ale teraz v pohode.. mňa majú väčšinou radi ľudia, s ktorými von chodím.. aj mi to povedia občas
To na človeku vidieť ak sa mu niekto alebo niečo protiví, hocijaké má pekné reči. Niektorým ľuďom všetko vyčítaš z pohľadu a ak nie z pohľadu tak z tónu reči.
Toto riešim stále, vždy, keď spoznám nových ľudí-priateľov- tak pokým sa neprelomí nejaká hranica, stále sa trápim s myšlienkou či to mysli vážne... Nie preto, že by ma zaujímalo čo si o mne druhí myslia ale preto, lebo chcem vedieť, či záleží na mne tým ľuďom, na ktorých záleží mne.
Treba to brať s nadhľadom, brať akoby každého tak trochu za zradcu ... a snažiť sa v tej osobe nájsť tie zlé stránky, nie len tie dobré. Zistiť, či to myslí vážne by sa dalo tak, určite tým pohľadom, či sa niekde ponáhľa ak ste sa náhodou spolu stretli, či uhýba pohľadom, alebo uprednostňuje priamy pohľad do očí, či poklepkáva s nohami, alebo rukami, či si niečo robí s vlasmi, alebo ak sa pozerá dosť často na mobil, tak asi moc netrávi rád s tebou asi čas, alebo sa len možno ponáhľa ... Najlepšie sa je tej osoby spýtať, a pozorovať ako zareáguje, vtedy by sa to mohlo dať dobre zistiť
to musis asi sama vediet nemam na to recept. najlepsie sa to dozvies ak ti ini povedia co o tebe ta dotycna hovori za tvojim chrbtom ja som si tymto sposobom vyselektovala vela ludi zo svojho okolia lebo sa tvarili "juuuj my sme super kamosky cmuky cmuk" a na druhej strane sa mi doniesli ine slova takze tak
Viem to odhadnúť proste úplne vždy... jednoducho ak mám pocit, že ma nemá rada, poviem jej to rovno. Veľa prezradí reč tela amám veľmi dobrý sluch Alebo sa to dozviem od mojich kamarátov, prípadne sa tá osoba sama nejako prejaví... Je dosť dôležité mať okolo seba pravých priateľov a preto ich nemám veľa, no stačí to, lebo viem, že tu vždy budú pre mňa, preto falošné kravy a idiotov ignorujem... keď chcú intrigárčiť a hádať, sa, nech, ale bezo mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja hlavne neriesim taketo veci, mam priatela a to je vsetko co mi staci ku stastiu
ja ked sa s niekym nechcem bavit tak sa s nim nebavim..
tak podľa toho to zistím
Irónia osudu je ,že ma práve preto majú radi
ja väcsinou ludom nie som sympaticky, malokedy si ku mne aj niekto sadne v buse vraj mam taky vyraz tvare ze som "nasraty"