ale ma farbu... zato ze je nieco vylestene to neznamena ze ju nema. vsetko sa musi dat definovat nejakou farbou. staci ked odlepite foliu zo zrkadla pomachlete ju do gule a budete vidiet aku ma farbu.
Racer: taky zvuk je Zvuk je kmitanie, od 16 do 16 000 Hz (alebo tak nejak) to pocujes, kmitanie povedzme 8Hz nepocujes ale stale to je zvuk inak sa tomu hovori aj infra/ultrazvuk a ten infra nie je moc pekny kedze by sa mohol dosiahnut taku frekvenciu aku ma srdce, to by zacalo rezonovat a vies aku haluz by si zazil?
a co nemate fyziku? farba avlastne neexistuje. od vsetkeho (vlastne od vacsiny povrchov) sa odraza urcita vlnova dlzka svetla a ta vlnova dlzka sa nam v oku (resp v mozgu) javi ako farba.. a zrkadlo odraza velke mnozstvo vlnovych dlzok, preto sa javi ako zrkadlo.. che che
zrkadlo má zelenú farbu .. nijakú inú .. zelenú ...... a farby v skutočnosti niesú .. farby vnímame len my .. okom .. podľa svetla .. v skutočnosti žiadna žltá, čierna, modrá neexistuje ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Mareksvk: pravda, podla toho co zrkadli Ked cerveny iterak, tak je cervene atd
Voda-Ked je cista to iste.
Vzduch-Detto.
PS
Predstavte si zvuk ktory ste nikdy nepoculi...
ako znie?
A pokial siahaju moje vedomosti- zrkadlo je vylesteny kov Ale- aku farbu ma vylesteny kov?