Ja práve čítam Nevidím Nepočujem Milujem od Ivy Kučerovej. Veľmi dobre sa to číta, práve sa to začína zamotávať. Je to román o vzťahoch, láske, sebavedomí pre ženy. Odporučil mi ju @twoyko za čo mu veľmi ďakujem
..Lirael-Garth Nix,Bratri lví srdce od Astrid Lindgreenovej.(to je tá čo napísala pipi dlhú pančuchu... )samozrejme nekonečný kolebeh E.A.Poa,...to čítam od svojich 9 rokov nonstop dookola a dookola... a Dejiny umenia 6-7 ech a konečne poraidna diskusia!.. a komixi sa nerátajú? .ech škoda
mawim e. matkin - laska je chyba v programe... dost mi to pripomina hiraxa ktoreho som docitala predtym... a uz veeelmi dlhu dobu mam rozcitane pokanie ale tak na to sa treba sustredit a to sa ja cez skolu nwm
@demonicbass čo akože neviem? nemajú ho u nás. povedali, že sa dá objednať, ale do nášho kníhkupectva by to prišlo tak o päť mesiacov. už teraz čakám na vlnu štvrtý mesiac a nič
Hviezdoslav - Herodes a Herodias, Moliére - Tartuffe, Virginia Wolfová - Vlny, zborník o Bohuslavovi Martinú, akurát dočítané po 150 ráz Statky-zmätky a druhý díl Anči Kareninovej...
K.Moss - Hrobka (ale tu som citala dakedy v nomebri asi...a teraz citam Organicku chemiu a biochemiu, Cytologiu, Etologiu,... a este popritom taku fantasy o temnych elfoch
ňo, dvoch Edgarov Allanov (viete o tom, že včera mal výročie narodiek? !!!) a jeden výklad snov od Junga, jedného Pratchetta a jednu knižku o Rasputinovi. toť vše prozatím.
Řbitov zviřátek od Kinga, predtym anjelov a demonov v ilustrovanom vydani a este predtym osudovu liecbu od Cooka a teraz sa chystam na digitalnu pevnost...uvidime
no čítala som od Matikina olnočný denník, Láska je chyba v programe, Mexická vlna, Mužské interiéry a Miluj ma ironicky.... sú to vlastne všetky knihiy od neho a veľmi ma zaujali, každý som prečítala na jednu šupu
Potom som čítala Od Michala Hvoreckého, romány Plyš a Eskorta....to ma tak uchvátilo..on je proste úžasný takžtiež prečítané na jeden hlt
toť vše od Slovákov, a potom som si Prečítala do môjho Milovaného Iena McEwana dve novely Na Pláži a Betónová záhrada....je to dosť na psychiku a na zamýšľanie, aby to niekto pochopil, ale nie je to nič neprekonateľné...je tam dosť psychologických rozborov takže tak
no to som prečítala len nedávno, som tým taká uchvátená, preto som to tu napísala
ale som si teraz vo vlaku začala čítať Súmrak...som zvedavá čo to bude ale je to zatim oničom..šak čo vlastne čakám od rýchlo kvaseného románu
prave som docitala Loe naivni.super. a naivizmus ma bicuje..teraz som pre zmenu dala meyrinka a jeho golema..ako na hojdacke..ale musim sa ist ucit..skoda
Hellerove Niečo sa stalo už asi pol roka...Bonov životopis, dnes dočítam Pay it forward a zajtra sa chystám začať s Dahlovými poviedkami. A potom ešte nejaké veci do školy.
Hlavu XXII - už asi rok a predtým som ju prečítala minimálne 5 krát, Stráže!Stráže! Buuuuch! a ľahké Fantastično od Pratchetta, Delostrelcetvo čierneho pušného prachu a Dekameron.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ale chystám sa po skuškovom na Diagnozu F50 - tušim
v tej prvej som došla skoro ku koncu, ale nebaví ma to
a v tej druhej, do toho sa s tatkom nevieme začítať, takže to moc nejde
A Dan Brown - Anjeli a démoni - už asi tak 2-3 roky sa nemám k tomu ako dostať znova.,.
a je to super
graviditu od ballu
pešo do neba od dušeka
A čaká ma Umberto Eco - Skeptikové a těšitelé. ou jeá, postmoderna. nechce sa mi.
Ladislav Kováč - Príroropis komunizmu
Daniel Hevier - Kniha, ktorá sa stane
a potom veľa kníh do školy
Odhalené tajomstvá chémie; nehorázne množstvo tlačových chýb, dosť povrchné informácie, každopádne zaujímavé.Tiež plánujem v pokoji zhltnúť naraz.
Ad 1. a 3. - Scenáristika?
@griet tešiteľov som čítal. aj lyotard sa mi tu ešte opeká
a chcem ísť zasa čítať urbaníkovú,lebo som sa nedávno stavila, že napíšem knihu na takej úrovni ako ona.. tak chcem odkukávať
S. King - Prokletí Salemu (v práci) - Tam som len na začiatku, ale tak... môže King napísať niečo zlé?
Naomi Noviková - Dračí Pomsta (doma) - Celkom fajn séria knižiek... Strčiť drakov do Napoleonských vojen bol zaujímavý nápad
Plus niekoľko knižiek mám rozčítaných už dlhšie, ale tieto sú tak aktívne rozčítané
Obrázky z prešporského geta - K.Benyovszky
A o čom to je, snád nemusím hovoriť
A čítam momentálne
Emile Zola - Dielo
Nárada Mahá Théra - Buddha a jeho učení
Bruno Apitz - Nahý medzi vlkmi
Bukowski - Kam zmizela ta roztomilá rozesmátá holka v květovaných šatech
Hesse - Stepný vlk
Troškažedosť, no vždy mi do rozčítanej veci príde niečo zaujímave
inak Elizabeth Kostovova - Historicka
a ja som zaťial iba nazačiatku, keďže mám toho rozčítaného, ešte sa len zoznamujeme
Potom som čítala Od Michala Hvoreckého, romány Plyš a Eskorta....to ma tak uchvátilo..on je proste úžasný takžtiež prečítané na jeden hlt
toť vše od Slovákov, a potom som si Prečítala do môjho Milovaného Iena McEwana dve novely Na Pláži a Betónová záhrada....je to dosť na psychiku a na zamýšľanie, aby to niekto pochopil, ale nie je to nič neprekonateľné...je tam dosť psychologických rozborov takže tak
no to som prečítala len nedávno, som tým taká uchvátená, preto som to tu napísala
ale som si teraz vo vlaku začala čítať Súmrak...som zvedavá čo to bude ale je to zatim oničom..šak čo vlastne čakám od rýchlo kvaseného románu
Čítam to už asi pol roka a neviem do dočítať.
Potom by som si chcel kúpiť / požičať knihu od Alice Sebold - The Lovely Bones - po slovensky je to tuším V mojom nebi / pevné puto.
Viete mi niekto dať referencie, či sa to oplatí čítať v slovenčine, češtine alebo radšej originál ?
*dahlove fantasticke poviedky
*jednu taku zvlastnost ze 101 things you wish you´d invented (mam rada vyplnanie cohokolvek, so
* a este asi tak milionty diel v poradi gossip girl (no a co!