Stephnie Meyerová - Hostiteľ je úžasná kniha! taká napínavá a fascinujúca s trochou romantiky tak ťa pohltí, že stratíš pojem o čase je síce trošku s násilím (ale fakt len trošičku ) a má trošku viac strán (myslím, že niečo po 700 ale úplne si ťa podmaní! ak si nečítala, skús
ja som starý úchylák na romantické, historické romány! Včera som dočítala Noc v raji od Proctorovej a dnes mám rozčítanú Krásna nehanebnica od neviem jakej.. Ale ak nevieš.. romány od Segala sa mi tiež páčia! a keď už máš aj to .. tak sa zahryzni to starej, dobrej klasiky ako Gričská čarodejnica či Plamenene inkvizície - gýč, ktorý čítala aj moja mamka, ale ja milujem doby rytierov a kráľovských dvorov! som úchyl tejto doby!
@natyn tak potom niečo od Matikina - niektorí ľudia hovoria, že je to humus, ale ja som prečítala jeho 5 kníh a odporúčam... nájdeš sa tam (resp. ja som sa našla...)
@natyn vieš čo.. a začala som aj Hiraxa... ale toto je odpad tie knihy..fakt.. toto sa mi nepáči... Alebo vieš čo je ešte super.. Motýlik od Mozerovej ..alebo Memento.... a aj Tovar od Tatiany Melasovej je vraj fajn.. túto som ešte neprečítala..
lebo si dala forum aku knihu citate ALEBO aku knihu by ste mi odporucili ..keby bolo aku knihu citate a odporucate tak nic nepisem..a to ze mna neberie neznamena ze teba nemusi
Rhonda Byrne- Tajomstvo je to úžastná a pravdivá kniha, tie veci, kt. tam sú zaznamenané skutočne fungujú. Je to niečo ako tajomstvo života. Ved život v skutočnosti nie je ťažký iba my si ho robíme tažkým
nojacitam terza tuto kihu ais od polky atotiez len tak ak sami chce.. nemam cas ajeto daka odvaha ajet feeeest dobre!! uplne kedju citam citimsa lepsie..
teraz mám rozčítaných dosť kníh, no jedna z tých ktorú mám rozčítanú aktívne je Strom v srdci, ale nespomeniem si na autorku, fakt pekná kniha, odporúčam
momentálne žiadnu ale naposledy to bolo niečo od evity, nebolo to nič úžasné ale taká oddychovka
predtým som tretí krát prečítala erich maria remarque - nebo nepozná oblúbencov a ešte mám rozčítaného stephena kinga - nezbytné věci (ale to som tiež už čítala, tak dávnejšie a nechce sa mi to čítať znovu lebo je to dosť zložité a po česky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a strašne sa nemôžem dočkať vianoc lebo dostanem Klub bitkárov O__O
a pojebané vianoce sú ešte strašne ďaleko
Alebo Paulo Coelho je v poho...
@abbey4real áno, to už mám objednané o pár dni by to malo dojsť. A aj ten film je celkom pekný
@7 nie
@abbey4real tak ja zatial neviem aká je kniha, ale väčšinou je to tak, že kniha je lepšia aj mi to tak vyhovuje
@rabbitko9 keď ťa to tak neberie tak načo mi to odporúčaš ?
ja teraz čitam od Montyho Robertsa Muž, co naslouchá koním, a kupodivu je to celkom fajn a pochopiteľné čítanie aj pre nekoniarov
@popolcek hej hej... ale ber si príklad zo sorayi akú dobrú knihu vybrala..
Aktuálne čítam Stephana Kinga: Štyři po půlnoci... kokos! Som sa dnes zobudil štyri po polnoci a zaspal som presne o piatej, jaká náhodička
@soraya !!!!!
ešte aj Cement Garden od neviemkoho alebo Frankenstein od Mary ? Shelley !
A v najbližšej dobe sa chystám čítať povinné čitanie, čo je poľská a litovská literatúra, ale to ťa zrejme zaujímať nebude
predtým som tretí krát prečítala erich maria remarque - nebo nepozná oblúbencov a ešte mám rozčítaného stephena kinga - nezbytné věci (ale to som tiež už čítala, tak dávnejšie a nechce sa mi to čítať znovu lebo je to dosť zložité a po česky
Šalamoun a královna ze Sáby (Siegfried Obermeier)
Púštny kvet, Deti púšte (Waris Dirieová)
Anjeli nespia (Barbora Kardošová)
Nepýtaj sa, kde som (Petra Nagyová-Džerengová)