8. Sachmer - to nie je pravda, to by potom bolo divne, ze sa mi niektore dookola casto opakuju...niektori su nejak zvyhodneni, ale este som neprisiel na to ako...
18. Mayo - a používate nejaký algoritmus na automatické rozlišovanie fotiek na ktorej sú osobi a na fotky na ktorej osoby nie sú?? O tom pochybujem. Alebo ako sa to potom triedi??
22-23) No nieje to taky problem, netrva to dlho a nieje toho vela. Automaticky mi podla vzorca najde aktivnych uzivatelov, ktory si od posledneho triedenia vymenili fotku. A ja len klikam na ANO/NIE
Pokiaľ len klikáš áno/nie tak je to naozaj len oddychová činnosť. Už som myslel že konkurujete googlu že ste vymisleli nejaký spešl algoritmus na rozlišovanie tváre
Podľa toho, či má užívateľ fotku... ja si to napríklad stále mením, raz tam mám seba, inokedy nejakého elfa, neidentifikovateľnú blbosť... preto sa tam moja webka ešte nikdy neobjavila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale naozaj - niektoré sa opakujú až pričasto. Niektorých som tu už videl možno aj 50-krát
a by ma zaumalo kto videl moju ako nahodnu
a to sa ti chce???