Momentálne som zaťažená na oblohu (celú, dennú). Ja to nechápem - z jednej strany úplne čierno, búrkové mraky a z druhej nám do okien svieti Slnko a ten gýčovito ružovo-modrastý nádych medzi tým O_o - rozplývam sa.
@mielikki no, máme tu ešte kvarky si môžeš vybrať: up, down, top, bottom, strange, charming mne osobne je najsympatickejší strange quark a fakt si tie názvy nevymýšľam, len to je proste haluz čítať: » en.wikipedia.org/wiki/Strange_qu...
@bizbilio tak dáva mi to pekný pocit, že to so mnou myslia dobre =D
ale inak mám rád aj ked po veľkej spare padne dážď a vzduch tak nádherne odtažie(ako sa to sakra povie inak??) =D, mám rád vôňu benzínu, šum padajúcej vody, nočné sneženie vo svetle pouličnej lampy, hladenie srsti zvierat(krátkej, a len vybrané zviratá), pohľad z kopca a úplne že najviac zvuk prichádzajúcej správy na icq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
je to dostatočne elementárne?
..A iné.
ale podľa názvu sa mi páči charming (tofl)
hm,dalej...usmev.
ale inak mám rád aj ked po veľkej spare padne dážď a vzduch tak nádherne odtažie(ako sa to sakra povie inak??) =D, mám rád vôňu benzínu, šum padajúcej vody, nočné sneženie vo svetle pouličnej lampy, hladenie srsti zvierat(krátkej, a len vybrané zviratá), pohľad z kopca a úplne že najviac zvuk prichádzajúcej správy na icq
hm,inverzia? uu,a tie lampy so snehom a ked si pri tych zvukoch,tak elektricky,jednoznacne!
tak tá lampa je silná vec jednu mám rovno pred domom, stačí si sadnúť v kuchyni na lavicu a čumieť
chcem! ale ty to mas aspon dobre,vyssia sanca na sneh,nez u nas
hmm ostáva ti len závidieť =/... alebo čakať na poriadnu zimu
vôňu po daždi
pokožku na chrbte
Zbožňujem ked husto sneží (v noci) vtedy je úžasné len tak vyjsť von a tancovať - poskakovať.... aaaaaaach jaj.... KDE TEN SNECH DO KELU JE????