istú dobu som mala sonickú kefku, ale na tú sa dal kúpiť iba jeden typ hlavíc a tie boli dosť tvrdé a začali ma kvôli tomu bolieť ďasná, tak som prešla na Curaproxky ultra soft a zatiaľ je to ok
Tiež posledych vela rokov používam Curaprox ultra soft, ale dost začínam zvazovat tu elektricku kefku. Myslím, ze by to bolo rýchlejšie a efektivnejsie.
Klasické sú vraj lepšie pre zuby tak používam swisdent priemerne mäkké. Podľa mojich info by zubná kefka mala mať menšiu hlavicu, husté štetiny, mala by mať rovnú rúčku ktorá sa dobre drží a najlepšie sú vraj pre väčšinu ľudí priemerne mäkké štetiny, mäkké sa majú používať až keď je na to dôvod a swisdent kefky to všetko celkom spĺňajú. A keď si človek dáva toľko pasty koľko sa má dávať, príliš netlačí na kefku, umýva si zuby pomaly a dlhými ťahmi a dáva si pozor aby si umyl každý zub z každej strany tak nemá problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov