Zdravim, v tomto obdobi sme si mame vybrat o aky seminar mame v 2. rocniku zaujem. Neviem ci si najskor vybrat cudzi jazyk alebo chemiu. pravdepodobne chcem ist na medicinu, poradte
Určite si daj chémiu, ak chceš ísť na medicínu.
A môžem sa ťa opýtať, na akej si škole? Ako to, že máš možnosť vybrať si seminár už v druháku? Aj ja chcem také!
@tobago Ja som to pochopila tak, že ten seminár budú mať už v druhom ročníku, že teraz je prvák. Uhm, tak ja som tiež na gympli a my si vyberáme seminár až v treťom ročníku. To čo je za systém?
@8 nový systém očividne
prvý krát som si vyberala semináre pred dvoma týždňami, a to tie maturitné
inak ja by som si dala asi jazyk, základy sa naučiť teraz a potom to len cibriť, a na ďalší rok určito určite chémiu, abys to nezabudol do matury/prijímačiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Chceš ísť na medicínu ? Tak rozhodne biológiu, chémiu
Veľa zábavy prajem :letim:
A môžem sa ťa opýtať, na akej si škole? Ako to, že máš možnosť vybrať si seminár už v druháku? Aj ja chcem také!
Na gymnáziu si vyberáš seminár v druhom ročníku, v treťom ho máš, asi tak
Divný sysém
prvý krát som si vyberala semináre pred dvoma týždňami, a to tie maturitné
inak ja by som si dala asi jazyk, základy sa naučiť teraz a potom to len cibriť, a na ďalší rok určito určite chémiu, abys to nezabudol do matury/prijímačiek