mixovane drinky som poriadne nikdy nemala, musim skusit niekedy. inak celkovo vobec nie som na tvrde, smrdi mi, nechuti mi.. vinko a sladke zenske zbrndy ako vermuth, cinzzano, griotka, s chalanmi pivo..
podľa nálady, najčastejšie cpt. M. a poprípade русский Стандарт, gin s tonikom, shitnú vodku s fajným džúsom, maďarský tokaj alebo akékoľvek iné dobré víno. slávnostne absinth. minule to bol aj tatra tea.
... ale bechere už nepijem
vino biele, ruzove, vodka, aj mixovane, aj tequilu, jagermeister, aj si pofajcim, ale vsetko s mierou ! a pivo, vela piva ! a aj borovicku , + domace pochutky su kde? slivovicka, marhulovicka , sak to su balzamy na dusu !
môj prvý alkohol bolo karpatské som ho pila prvý a aj posledný krát. potom som mala fázu vodka, potom tequilla, potom rumové obdobie, fáza pivná (tá trvala najdlhšie), potom borovička.
dnes už nemôžem nič z toho ani vidieť ani cítiť, občas si dám whisky, inak už len kvalitné víno, najlepšie biele.
ja som bol rumovy... pirat jak lusk! ale uz polroka nepijem... posledne akcie boli dost... no katastrofalne... nehovorim ze nafurt budem abstinent lebo sak ako hovoril marianko gebura (nech mu je zem lahka) abstinencia je rovnaky extrem ao alkoholizmus ale trebalo pauzu... a dake pivecko si predsa nemozem odpustit ked uz ten chlast nie tak mozno po roku abstinencie
najradšej mám samozrejme pivo.. ale ak sa to neráta za alkohol tak červené víno... biele a ružové nemusím.., a potom všelijaké koktejly.. jägermeister vysovene nemusím.. a tatranský čaj mi šmakuje
hrozne mi chyba moznost "vsetko" ja akoze najradsej mam pivo na chut ale mam rad aj vino aj cuco aj vodku aj rum aj ovocne a co ja viem este nieco by sa naslo urcite ale proste vsetko co tecie vypijem aj ked mi to nechuti
@klol tak jasne pivo je naj aj pre mna ale akoze to sa vlastne neda ratat ako chlast to je bozsky napoj no ale aj tak je na kkt ze sa neda dat viac moznosti potom su tie ankety na kkt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Potom dlho dlho nic a raz za cas kvalitne vino.
... ale bechere už nepijem
a travka je aj tak lepšia, ale nie keď piješ
Inak prvá možnosť
maximálne víno, pivo, alebo dobrý sladunký drink
dnes už nemôžem nič z toho ani vidieť ani cítiť, občas si dám whisky, inak už len kvalitné víno, najlepšie biele.
ked na shoty,tak-vodka,jager
Takže na piču anketa.
a na všetko som kurva prieberčivá
ANKETU - uz by som to urobil inak a bol to moj prvy pokus o anketu a bohuzial ako hovorim K...Y na hovno.