a aký bol tvoj? ja som zatiaľ našťastie nezažila niečo príliš vážne, ale raz bola moja mamina asi tri týždne v nemocnici a vôbec netušili, čo jej je..to bolo zlé..a ešte, keď som sa strepala na tanečnej pred idiotskými spolužiakmi
hm no ja opisem moj najbolestivejsi...zubarka mi omylom pichla injekciu na umrtvenie zle a vsetko mi to vytieklo do ust...ked som jej to povedal povedala ze nech sa nebojim...tych par minut co nasledovali boli tak nenormalne bolestive ze mi od bolesti vyhrkli slzy
moj najhorší zažitok bol, ked som sa dozvedela, že ma celá moja rodina okrem mamy nenávidí a opovrhuje mnou...ja viem znie to ako Emmo-pubertacke keci, ale bohuzial je to tak....a to som iba uprímna a nie som pokrytec, aby som kazdemu hovorila do tvare iba to co chce pocut....
5...no to mas este v pohode co sa tyka bolesti. Skus na THC zlomit sanku, zaroven v ten isty den mi sili bez umrtvenia bradu a pleco - nasledujuce dni boli horor. Popri tom vsetkom som si vpredu vybil jeden zub a druhy zlomil. Ta bolest u zubara bola neznesitelna...Tenky pliesok medzi zuby a rezat....
Kasko to je nic..mne v buse popadali tiez peniaze ale ako som sa prehla mi rupli na cely bus gate a ostala tam dost mega diera..cize mi bolo vidiet polku zadku a k tomu som nemala mikinu ze by som sa oviazala ci co..cize o nicom..alebo ked som pytala listok a vyletela mi zuvacka z ust na sofera..tak mi vynadal ze dovi dopo
Btw ked som padol tak som si rozdrvil pistalu tak, ze mi cez koleno do nej vrazili klinec 38cm dlhy, 8mm siroky, aby sa mi to poriadne zrastlo. Tyzden v nemocnici, 3 mesiace o barlach... 1,5 roka bez behu, 15 stehov na nohe...
den, ked mi sudca povedal:je mi to luto. po tom co moj otec odisiel pred skoncenim zo sudnej siene kde mi zvysili vyzivne z 350 na tisicku. zistenie ze pre vlastneho otca som nic ine, len mala kura ktora ho obera o prachy kt. daval na vyzivne. po desiatich rokoch ked som zacala chodit na vysku,som chcela tisicku. po tejto udalosti, som zacala makat ak si toto dokaze mysliet o vlastnej dcere, ja mu na tie jeho prachy kaslem a aj na neho.ja, uz otca nemam. teraz som financne nezavisla a spokojna....
moj najhorsi zazitok bol ked mi ukradli kabelku kde som mala vsetky doklady, karty, zlavnenky a somariny...dalej kluce od bytu, osobne veci...a celkovo kabelku ktora bola darcekom na moju osemnastku....dost vysoka skoda to bola...a ked som si isla vybavovat doklady tak som sa dvakrat previezla o par minut v mhd a dvakrat ma chytil revizor...cize musela som zaplatit pokutu 2 800 korun to bol moj najhorsi tyzden asi...
Asi ked mi kocúr vyskočil z okna, nepovedala by som že najstrašnejší zážitok ale strašne som sa zlakla.
Ležím v posteli, snažím sa zaspať a zrazu len buch, chvílu ležím potom ma nejaká zlá predtucha prinútila vyjst z postele, okno dokorán a zo záhrady sa díva kocúr. Som sa pekelne prelakla. Bolo to len prvé poschodie, ale mohol ujsť alebo niečo také. Rýchlo som vyšla von, v pyžame len s teniskami, schmatla som kocúra ktorý stál na mieste a išla spať.
Za dosť hrozné by sa dal považovať aj pád z motorky ale nebol až taký hrozny ako u Majlosa, ja som to skor vnímala ako dobrodružstvo aj ked kebyže nemám prilbu mohlo byť po mne.
...wua 3 najhorsie tyzdne ziwota boli pre mna po 6-hodinowej operacii chrbtice,kde mi od krcnych po zacinajuce krizowe stawce nabili titanowu wystuz a potom som prelezala tyzden kde od bolesti som mala riedene morfium w infuzke a w newedomosti ci nemam porusene nerwy a ucit sa chodit znowa,byt odkazana len na druhych ludi-proste nikdy wiac...teraz som 2 roky "titanowa" s dwomi taaakymi dlhyyyymi jazwami na chrbatiku a uziwam si ziwot welmi wela,lebo odwtedy je pre mna doelzitych uz owela wiac weci
27-nuz chrbtica sa mi wyrotowala az na take stadium ze mi hrozilo posunutie hrudneho kosa,co mohlo ohrozit wnutorne oragany az ochrnutie takze sa to muselo riesit operatiwne...ale je to oki
mno ja mam nečo podobne jako Flammea,, len mna do picc poslala ne len cela rodina ale aj matka,,, a kedzde nemam surodencov ani fotra,,, nesol som to pekne tažko
mna nenavidi vlastný brat z nejasných dovodov už 8 rokov...a foter si vybral radsej svoju druhu manzelku nez mna jeho jedinu dceru...aspon ze mam mamu....aj ked aj ta je na mna niekedy pekne hnusna a jediní koho mám su moji priatelia a ked sa zase pohadaju alebo maju zase nejake haluze tak si to odnesiem ja a nemam ani ich...a zrazu sa ani nenazdam a som na svete sama...ach jaj....kde je teraz ta americka rodinná idilka ktoru vidime v kinach a v telke?
neviem ... ked blizky spachal samovrazdu a ja som ho nasla ... ocko ochorel , a tri tyzdne sme zili v tom ze je to rakovina pluc... ked som pochopila ze clovek pre ktoreho dycham ma uz nelubi ... takych zlych momentov je vela ... ale raz prejdu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
moj najhorší zažitok bol, ked som sa dozvedela, že ma celá moja rodina okrem mamy nenávidí a opovrhuje mnou...ja viem znie to ako Emmo-pubertacke keci, ale bohuzial je to tak....a to som iba uprímna a nie som pokrytec, aby som kazdemu hovorila do tvare iba to co chce pocut....
iba horucku, som mal 39,5+ vysoku - a to je dost
dalej ked som bol v autobuse si robili somna "dievcata prcu" vzhladom mal som v tedy 10 rokov.
Pri vystupovani z autobusu som sa posmykol a spadol som. A vseci po mne ci som najebany alebo ako.
Ked som platil raz ... tak som sa prepocital. A mne to bolo v tedy velmy trapne .
a toho je vela toto su asi tie menej horsie na to najhorsie si nerad spominam.
Lofas: poznam....iank pekne meno
Ležím v posteli, snažím sa zaspať a zrazu len buch, chvílu ležím potom ma nejaká zlá predtucha prinútila vyjst z postele, okno dokorán a zo záhrady sa díva kocúr. Som sa pekelne prelakla. Bolo to len prvé poschodie, ale mohol ujsť alebo niečo také. Rýchlo som vyšla von, v pyžame len s teniskami, schmatla som kocúra ktorý stál na mieste a išla spať.
Za dosť hrozné by sa dal považovať aj pád z motorky ale nebol až taký hrozny ako u Majlosa, ja som to skor vnímala ako dobrodružstvo aj ked kebyže nemám prilbu mohlo byť po mne.
fuuuuha tak to je pekny pribeh dakujem za prispevok
27-nuz chrbtica sa mi wyrotowala az na take stadium ze mi hrozilo posunutie hrudneho kosa,co mohlo ohrozit wnutorne oragany az ochrnutie takze sa to muselo riesit operatiwne...ale je to oki
mna nenavidi vlastný brat z nejasných dovodov už 8 rokov...a foter si vybral radsej svoju druhu manzelku nez mna jeho jedinu dceru...aspon ze mam mamu....aj ked aj ta je na mna niekedy pekne hnusna a jediní koho mám su moji priatelia a ked sa zase pohadaju alebo maju zase nejake haluze tak si to odnesiem ja a nemam ani ich...a zrazu sa ani nenazdam a som na svete sama...ach jaj....kde je teraz ta americka rodinná idilka ktoru vidime v kinach a v telke?
viva la famillie
ale ves, z tohto "popola poražok" cem nečo vytažit, takže aj ked su vsetci proti mne ja to zvladnem,,, a tebe držim palce