Pamätáte si ešte, aký bol váš úplne prvý úspech? V tom, čomu sa dnes venujete? Ja za svoj historicky prvý úspech považujem to, keď som sa ako 5ročná zapojila do detskej hitparády (volalo sa to Hviezdička a tam som spievala pesničku od Petra Nagyho (ne
Uplne prvy ked mi vydali clanok v casopise fifik Ale nepovazujem to za extra uspech lebo ho troska upravili...... : / Ale zas mal som asi 10 rokov takze to muselo byt xD
Ale prvy regulerny uspech bol vyhraty turnaj v minigolfe
Prvy uspech? V N radiu som vyhral 1000sk asi pred 10 rokmi A v pracovnej sfere ked som bez nejakej vacsej namahy zarobil svoje prve tisicky za upravu jedneho eshopu..
Keď som bola piatačka na základnej, šla som na ten Hviezdoslavov, tam som spustila Detvana a dotiahla som to do krajského kola na jeden šup A keď som vyhrala 500 sk v Mladom géniusovi... ale ináč nič, nuda, ticho... :/
No, ja asi tiez Hviezdoslavov Kubin, ale uz verejne nerecitujem, tak neviem, ci sa to pocita. Texty, basnicky atp. sa samozrejme stale ucim, no iba pre seba. A Rufusa som vymenila za Xindla X a podobnu poetiku, takze tak.
Ked si spomeniem na nieco, comu sa este stale venujem, tak tam som nijaky velky uspech nikdy nemala. V podstate skor neuspech, ked si spominam - vyrazili ma zo ZUSky, lebo som dostala trojku zo spravania a tak, cize asi som tiez nezacala najslavnejsie . Iba ma ucitelky z vytvarnej na ZS obcas chvalili - da sa to povazovat za uspech?
Asi medaila za plávanie, na to nezabudnem, jaká som bola šťastná (asi 12 som mala).
A potom hocijaké literárne súťaže, trebárs si pamätám jak mi pred rokom volali, že som vyhrala nejakú súťaž (kde sa písal sloh), to bola úplne obyčajná súťaž, skoro žiadna konkurencia, ale ja som bola takááááá pyšná proste, že som nevedela, čo so sebou
(až dokiaľ mi neoznámili cenu, zájazd do Maďarska so 40 polovníkmi na polovnícku výstavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Asi žiadny. Mohol by byť v najbližšej dobe, hádam
Ale prvy regulerny uspech bol vyhraty turnaj v minigolfe
Inak úspech je pre mňa každé vydarené vystúpenie, alebo koncert
a neviem..
Ked si spomeniem na nieco, comu sa este stale venujem, tak tam som nijaky velky uspech nikdy nemala. V podstate skor neuspech, ked si spominam - vyrazili ma zo ZUSky, lebo som dostala trojku zo spravania a tak, cize asi som tiez nezacala najslavnejsie . Iba ma ucitelky z vytvarnej na ZS obcas chvalili - da sa to povazovat za uspech?
Diplom nech sa páči, ale 500 sk je už fuč
A potom hocijaké literárne súťaže, trebárs si pamätám jak mi pred rokom volali, že som vyhrala nejakú súťaž (kde sa písal sloh), to bola úplne obyčajná súťaž, skoro žiadna konkurencia, ale ja som bola takááááá pyšná proste, že som nevedela, čo so sebou
(až dokiaľ mi neoznámili cenu, zájazd do Maďarska so 40 polovníkmi na polovnícku výstavu
filip