Minule sme sa o tom rozprávali z bratom. Napr. sme dospeli k tomu že ľudia by nemali také krídla z perí ako ukazujú anjelov, pretože také majú vtáky. Mali by sme kožené ako netopier, pretože on je takisto cicavec ako my. A koľko vecí by neexistovalo! Áut
Bolo by toľko ľudí vo vzduchu, že by si veľa ľudí želalo, aby mohli pekne krásne kráčať po zemi bez krídel. Ale samozrejme, že to uľahčuje veľa vecí ... Krídla by som brala
Ja som vzdy tuzil mat kridla ako netopier, a v mojich snoch a vydeniach ich aj mam a robim to co chcem, ale to su len moje veci, napr. lietam nad dedinami a kastielmi a tak....
ked som mal asi 9-10 tak som sa nad tym tuho zamyslal a matek to cely cas vysvetloval.. .jasne ze ma nepocuvala.. .ale mal som vsetko premyslene,aj architekturu atd.. .
ja ked som bola mala tak som si zobrala asi pat dazdinkov a vyskocila som z okna na prvom poschodi a dufala som ze budem lietat a potom sme sa s bratrancom hrali ze sme boli v oblakoch a bolo tam vela sladkosti a valali sme sa v makkych oblacikoch atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No, tak keby sme mali krídla:
I, Niektorí by boli ulietaní, iní zas uletení...
II, Ľudia by sa nemohli zabiť skokom z výškovej budovy...
III, Padáky by stratili svoj zmysel...
IV, Určite by to veľmi zaujímavo poznačilo architektúru...
V, Žirafy by sa nám asi nezdali tak atraktívne...
VI, V istom smere by to turistom uľchčilo ich trápenie a bolo 100%-ne by 8-tisícovky zdolalo viac ľudí...
VII, Možno aj obuvnícky priemysel by stratil pár zákazníkov...
Ale rozhodne by to oblo zaujimave mat kridla
No... hm... Inak, to, s tým roztiahnutím, či skôr neroztiahnutím krídel mi už napadlo...
2 dog nooo trefnaa poznamka aa aj logicka
ovela menej znecisteny lebo by sme nepotrebovali lietadla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!